| Ioanamaria45 a întrebat:


Acum 2 luni a început sa se dea un băiat la mine și a început sa-mi placa de el.
Ne-am pupat de câteva ori, însă el mi-a zis ca nu putem fi impreuna pentru ca celui mai bun prieten al lui ii place de foarte mult timp de mine.
Eu i-am recunoscut ca mie îmi place de el și i-am zis ca dacă nu vrea o relatie cu mine, atunci sa înceteze și sa nu mai vina la mine sa ma ia in brațe sau sa ma pupe dacă el îl respecta așa mult pe prietenul lui.
Și după ce i-am zis asta m-a ignorat complet și a început sa se dea la o alta fata.
Eu am zis sa nu ma comport de parca nu ar exista și am mai schimbat 2-3 vorbe, pentru ca m-am gândit ca suntem prieteni pana la urma.
Țin sa menționez ca suntem in același grup de prieteni.
Și acum el a zis unui băiat ca eu sunt disperata după el.
Ce as putea sa fac?

Răspuns Apreciat de Editori
| Nirvanaaa a răspuns:

Salut!
Treci peste el și găsește pe cineva cu care sa te intelegi. Vorbește doar strictul necesar și cam atat. Ai grija ce vorbesti cu prietenii dacă aveți același cerc de prieteni. Lucrurile mai personale sau legate de el împărtășeste-le cu prietenii care nu aparțin de cercul vostru comun.
Atitudinea de " le spun tuturor ca e disperata după mine" mi se pare de prost gust și lipsa de respect. Faptul ca ai recunoscut ca îți place de el este o chestie persoanala care este păstrată intre cele doua persoane implicate. Denota lipsa de respect fata de tine, iar o posibila relație nu ar avea niciun viitor.

5 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Nu este singurul băiat de pe planetă. După cele relatate, tipul pare să nu știe pe ce lume trăiește. Motivul pentru care ce face el, nu are vreun sens.
Ce ai putea face?
Să ai pretenția de cineva mai bun.

| NotNamed a răspuns:

Baiatul ala merita ars pe rug

| corbulalbrosu a răspuns:

Atunci cand veti fi stransi la un loc cat mai multi componenti ai grupului de prieteni sa le povestesti cele intamplate si pe urma sa le ceri deschis sa-si exprime fata de tine, fiecare parerea sa. Este cel mai onest si corect mod prin care iti poti recapata stima si onestitatea. Bafta

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru NotNamed):

Dar inainte belit si presarat cu sare.laughing

| CodrutElian1990 a răspuns:

Si ce daca a zis? Gura lumii si apa Dunarii nu o poti opri. Trateaza-l cu indiferenta.