| JustRisa a întrebat:

Ajutați-mă și pe mine să înțeleg de ce unii băieți care sunt într-o relație nu se pot dedica complet persoanei pe care o au alături. Acum ceva timp am cunoscut un băiat și la început mi-a plăcut de el. Ne-am apropiat destul de mult și chiar a recunoscut că și lui îi place de mine, însă după am început să ne îndepărtăm pentru că nu mai petreceam așa mult timp împreună. După o perioadă am început să ne vedem din nou, însă am aflat că are prietenă. Problema e că el în continuare flirtează cu mine, mă urmărește cu privirea, se ține după mine, îmi face cu ochiul. Nu știu ce să înțeleg din toate astea. de ce se comportă așa cu mine dacă are prietenă?

10 răspunsuri:
| lplostonyou a răspuns:

Da,interesant.Sunt baieti carora le place sa-si ``introduca masinile`` in mai multe ``garaje`` nu se multumesc cu un singur ``garaj`` happy ce sa le faci, hormonii happyApropo el cati ani are, precis e de la hormoni.Tu trebuie sa-l iei cu frumosul si sa-i spui sa aleaga intre tine si prietena lui, fara suparare.E ca si faza aia cu vanatorul care vrea sa impuste mai multe pasari aflate pe acelasi gard, dupa primul foc zboara toate de pe gard happy

| RAY a răspuns:

Cateodata ne dedeicam si apoi aflam ca voua va plac badboys, sunt destui baieti cuminti care sar dedica complet dar nu sunt va atrag fizic asta e adevarul,ce va atrage pe voi sunt curvari,neseriosi,indifereti,aroganti,musculosi,baieti populari,frumosi, voua va plac astfel de baieti de asta ei continua sa faca asa, apropo uitate si in lista surorilor masculine sa vezi ce ai pe acolo, plus ca la varsta aia ce ai vrea copii, nunta? omul se comporta conform mediului si a varstei lui imature, toate de 15, 16 ani va visati mirese in loc sa invatati pentru o cariera

| corbulalbrosu a răspuns:

Componenta psihomentala a barbatilor/masculilor nu este conceputa pentru a duce o viata monogama. Majoritatea barbatilor mereu sunt/vor fi in cautarea unei noi partenere chiar si doar pentru o scurta aventura.

| mihai69 a răspuns:

Și eu am zilnic un sandviș în geantă. Dar asta nu mă-mpiedică să merg și pe la bufet, să iau o prăjitură.

| LoveSleep a răspuns (pentru mihai69):

Adică nevastă-ta e un sandviș și nu o prăjitură? Urât, foarte urât.

| mihai69 a răspuns (pentru LoveSleep):

Nu, nevastă-mea e un înger. Aici vorbeam despre mâncare.
winking

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Explica-ne tu de ce crezi ca un barbat sau o femeie ar trebui sa se dedice complet cuiva? Care-i logica?

Tu daca mananci sarmale o saptamana intreaga nu ti se face pofta si de altceva?

| kandaraki a răspuns:

Nu ii vei intelege niciodata, asa si cum barbatii nu inteleg femeile. Daca asa s-a comportat cu tine, atunci nu merita sa stai linga asa baiat. Un baiat daca a facut o alegere, nu se prosteste sa mearga la alta fata. Timpul petrecut impreuna aveti grija cum il ajustati, fiindca prea mult timp impreuna va veti satura unul de celalalt!

| Softe a răspuns:

Așa sunt barbatii, profita de orice ocazie cu o fata nu ai ce sa faci, așa este mintea unui barbat, am văzut și bărbați cu o familie stabila care flirta cu femei.
Un prieten spunea, cu cât mai multe cu atât mai bine.

| alexandru0sorin a răspuns (pentru Softe):

Man ce zici e o prostie nu toti sunt asa. asa sunt unii barbati si unele femei sunt tot asa.

e atras de tine si nu e destul de atasat de prietena lui ca sa-i pese de chestia asta. daca vrei o relatie la panarama ca sa nu zici ca esti single poti sa te combini cu el dar eu zic ca nu merita sa iti pui vreo speranta sau vreun sentiment in el.