| Anonimms128 a întrebat:

Bună TPU acum vă rog fără să mă judecați am aproape 16 ani și am avut contact neprotejat în 6 Iulie (a ejaculat afară) am avut contactul după vreo 2-3 zile după terminarea ciclului menstrual, Azi trebuia să-mi vină menstruatia dar nu mi-a venit am doar sânii umflați și dureroși sunt și tari, Ciclul uneori îmi e regulat alteori nu …Ar putea fii vorba despre o sarcină? Nu mi-a mai întârziat de vreo 1 an viața sexuală am început-o acum 8 luni vă rog frumos nu mă judecați ofer funda!

10 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Puțin spre deloc posibil.

| Anonimms128 explică (pentru mihai69):

Păi nu poate fii posibil?

| mihai69 a răspuns (pentru Anonimms128):

Dacă nu erai în perioada fertilă și a ejaculat afară... Cum să fii gravidă?!?

| Anonimms128 explică (pentru mihai69):

Păi mă gândeam ca poate nu a scos-o la timp!

| mihai69 a răspuns (pentru Anonimms128):

Asta nu avem noi de unde să știm.

| MercyAngel a răspuns:

Cred că vrei să te ajutăm, nu să te judecăm.

| Zergiu a răspuns:

Slabe șanse, dar pentru liniștea ta mentala fa un test, ideal ar fi cam după vreo 2 săptămâni după contactul respectiv.

| Anonimms128 explică (pentru Zergiu):

Păi de atunci au trecut 3 săptămâni, Am făcut azi unul era negativ dar menstruatia nu mi-a venit am avut doar o mică durere de ovare și am sânii grei și dureroși

| Zergiu a răspuns (pentru Anonimms128):

Probabil un dezechilibru hormonal.
Simptomele pe care le ai (sâni dureroși, disconfort abdominal) apar și la sindromul premenstrual (PMS) sau în cazul unei ovulații întârziate. Stresul, anxietatea (mai ales dacă te gândești constant la sarcină), lipsa somnului sau chiar o răceală pot da peste cap ciclul. Se mai întâmplă.

| Anonimms128 explică (pentru Zergiu):

De ceva timp nu dorm chiar așa mult 3-4 ore maxim și trebuie să merg la medic pentru infecție urinară (cred) am usturime când urinez