| CяysƧ a întrebat:

Buna TPU am o intrebare care ma sacaie de doua sap :d. Am un ubit si la inceput se purta cu mine nici prea ignorant dar nici nu imi dadea multa atentie primul sarut a fost dupa o sap happy (sarut simplu). dupa o luna mi-a zis ca tine la mine mult. A urmat vacanta de Craciun in care nu am mai comunicat. Ma rog acum o luna mi-a spus iarasi ca ma iubeste mult inainte nu prea dar acum foarte mult din timpul ala vb asa frum si dulce cu mine dupa doua sap ne-am luat limba in gura eu nu stiam asa ca a contat mult pentru mine. Acum 2 sap l-am pupat pe unu p obraz si de atunci e mai rece cu mine la scoala nu ma baga in seama, nu imi mai vb dulce ata de des ca inainte cand suntem noi doi fata in fata e totul ok dar pe mess imi zice din 3 in 3 zile ca ma uby si asta e ciudat pentru ca inainte imi spnea non-stp. Ce e cu el?cryingspuneti-mi va rog ca il iubesc mult si nu vreau sa il pierd sad mi-a spus ca si eu i-am intrat la nimima si nu poate sa ma lase dar de ce se poarta asa?sad dau fundita daca imi rasp si dau si vot
FUNDA SI VOD pentru cine imi rasp

Răspuns Câştigător
| DandYgiRL18 a răspuns:

Pai nu ar fi nevoie sa te desparti de el pentru ca asa sunt baietii.Da nu-ti face griji daca ti-a spus ca te iubeste NON STOP atunci inseamna ca esti ceva cu adv in inima lui.ar trebuii sa incerci sa... nu stiu sa il ignori si tu si vezi reactiile sau te duci pur si simplu la el si ...intreabal

6 răspunsuri:
| nebunDUPAtine a răspuns:

Sti e chestia aia gen : iti dai seama de ceea ce pierzi abia dupa ce pierzi... eu zic sa incerci sa ii demonstrezi ca doar el conteaza pentru tine

| magda_2539 a răspuns:

Dar tu l-ai intrebat de ce s-a racit?

| katrin7727 a răspuns:

Bai ai 2 optiuni una ai facut u ce va ce la suparat sau a 2 vrea sa se dea mare in fata prietenilor si din astea cand sunteti nu mai voi e alfel dar cand e si cu iei se raceste

| unnimeni a răspuns:

Cred ca conteaza mai putin de cate ori iti spune ca te iubeste, principalul e sa dovedeasca, problema e ca din cate zici tu nici cu faptele nu sta prea bine.
Poarta o discutie serioasa cu el si spune-i ce te deranjeaza, daca isi va da interesul sa rezolve "problema" inseamna ca tine la tine, daca e ignorant, nu prea mai are rost sa suferi...

| SubsemnatuTalentatu a răspuns:

Ba dc ne minti daca vroiai sa te ajutam cu un sfat trebuea sa ne spui adevarul...
De la un sarut pe obraz nu e prost sa fie asa sigur a fost mai multwinking

| CяysƧ explică:

Apropo subsemnatu talentatu a mai fost ceva dar de mult si mi-a spus el ca nu prea a contat ca a stiut ca a fost o joaca adica l-am pupat pe cel mai bun prieten al lui :big grin