Pai, normal. ai jignit-o atunci cand nu i-ai raspuns daca vrei sa fii cu ea. Si te-a tinut minte. Ai face bine sa-i pregatesti ceva care sa-i arate ca-ti pasa de ea, ceva mai elaborat. Te gandesti tu la ceva: poate o scrisoare scrisa cu sinceritate, alaturi de un trandafir, ceva care sa arate ca esti dispus s-o cuceresti ca pe orice alta fata pe care ai putea-o iubi! Nu numai ca are nevoie sa ii arati ca-ti pare rau, dar are nevoie s-o faci sa se simta foarte importanta pentru tine. Si cred ca este exclus s-o mai lalaiti inca vreo cativa ani fara sa fiti impreuna pentru ca, probabil asta e ceva ce ii trezeste amintiri neplacute.
Multa bafta! Sunt curios ce-o sa faci...
Hei mersii mult. povestea ii mai lunga da din ce ai spus tu mai sus, esti cel mai aproape, am sa incerc sa te tin la curent ![]()
Hei mersii mult, povestea ii mai lunga da din ce ai spus tu mai sus, esti cel mai aproape, am sa incerc sa te tin la curent ![]()
Pai presupun ca a inteles ceva gresit! Poate a inceput totul atunci cand nu i-ai raspuns sau poate s-a intamplat ceva in acele 6 luni si ea a interpretat gresit!