| Anonima2k19 a întrebat:

Am și eu o întrebare. Învaț foarte bine. Am un iubit, de 6 luni,care îmi dovedește zilnic ca ma iubește. Intr-o zi, a ajuns sa ma întrebe dacă as face dragoste cu el. Precizez ca am 15 ani. Eu as face,pentru ca,am încredere in el și îl iubesc enorm. Dar nu știu dacă e foarte bine. Dar, voi ce credeți? Este o problema sa fac asta?

Răspuns Câştigător
| Panficorm568 a răspuns:

Eu zic că nu ar trebui să faci asta pentru că în primul rând organismul tău are o dezvoltare totală astfel încât să faci asta, riscând să ai probleme mai târziu. În al doilea rând nu ai siguranța că vei rămâne cu el și în al treilea rând există riscul de a-ți rămâne prezervativul în vagin și atunci vă trebui să mergi la ginecolog să ți-l scoată, ori există șansa ca prezervativul să se rupă sau pastilele de a doua zi să nu fie eficientă și să ajungi la o sarcină nedorită sau pastilele să îți afecteze organismul. Eu zic să mai ai răbdare.

30 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Da, este o problema. Esti inca mica. Continua sa inveti, sa te realizezi intr-un anumit domeniu

| Andreeush a răspuns:

Ar trebui sa mai astepti macar un an-doi.

| syd2 a răspuns:

E foarte bine. Sexul favorizeaza mentinerea relatiilor fizico-spirituale si duce la un rezonans divin dintre sufletele cuplului. Nu in ultimul rand, amorul este sinonimul co relatiile inflacarate FIZICE dintre iubiti!

| Plato a răspuns (pentru syd2):

"Divin", "suflete", "cuplu", "inflacarate"!? laughing
E un COPIL, ce mizerii mai poti spune. Doamne, dar chiar ca ai multe specimene. Respirati si voi pe-aici.

| syd2 a răspuns (pentru Plato):

Da cine mai erai?

La asta nu stiu cum sa raspund. Cine mai eram?

Da nu erai de prin generatia 2014-15 pe aici? Poate te stiu laughing oricum nu mai intru pe siteu asta decat pentru caterinca, nici nu mai inteleg de ce mai exista cand toate raspunsurile is pe net.

Toate raspunsurile sunt in tine, nu pe net.winking happy

Daca as fi cautat in mine, as fi nimerit la puscarie de mult timp laughing.

| GirlOnline81 a răspuns:

Sfatul meu este sa astepti. In afara de faptul ca esti mult prea tanara sa iti incepi viata sexuala, la varsta ta foarte multe tinere confunda iubirea partenerului cu dorinta lui.
Daca te iubeste, va astepta si va face asta fara sa puna presiuni asupra ta.

| Horus35 a răspuns:

Vrăjeaaaaală... și tu cam pui botu’. Ce iubire la vârsta asta? Iubirea se clădește în ani, nu în 6 luni. Răspunsul meu: nu mi se pare ok să-ți ceară așa ceva, așa repede dacă e vorba de o relație și nici sa se întâmple. Motive: muuulte.

| Boblobobonti a răspuns:

Mai așteaptă

| LoVance0000 a răspuns:

Dupa 6 luni sa ti ceara e cam tupeist. Urmareste doar asta! eu dupa 2 ani si ceva am dat frau liber....si aveam 19 ani

| Diclordifeniltriclormetilmetan3 a răspuns:

Eu sunt cu 3 ani mai mica decat tine. Ai avut vreodata discutii cu mama ta in cate sa vorbiti despre asa ceva? Eu am avut si poate ca os apar putin ramasa in urma dar mai bine sa o faci dupa ninta sau dupa cativa ani. Sunt multe cazuti in care un baiat face orice casa fure incrededea de la alt cineva doar ca sa se distreze (ma refer la sex). Ieri am citit o intrebare in care un baiat zicea ceva ca vrea sa se dezvirgineze cu cineva si aveau amandoi 20 de ani. De ce ai vrea sa te dezvirginezi asa repede? Adica, daca te iubeste inseamna ca te iubeste si fara, si nu te obliga.si daca vrei sa o faci mai intai vorbeste cu mama sau tatal tau pentru ca iti poate da sfaturi bune. Si daca chiar o faceti (cu prezervativ) nu este indicat sa folositi doua in aceleasi tip deoarece se freaca si se rup. Si daca apoi se desparte de tine vei suferii mult deoarece vei tine minte mereu acea seara/zi. Si daca foloseste un prezervativ care nu e de calitate si ramai insarcinata? Eu spun sa nu va grabiti, si mai intai sa va cunoasteti mai bine.
Multa sanatate :*

| Subsemnatul123 a răspuns (pentru Diclordifeniltriclormetilmetan3):

Se vede ca ai 12 ani. Sexul dupa nunta este o prostie si o greseala imensa. Daca vrei sa ai o "noapte fericita", ar trebui sa ai experienta sexuala si sa fii compatibila cu viitorul tau sot, adica nu vrei sa treci prin durerile dezvirginarii chiar in noaptea nuntii banuiesc, sau sa descoperi ca viitorul tau sot nu stie meserie sau are un libido mult mai mare decat al tau. Asta ti-a intrat in cap poate pentru ca ai parinti habotnici. Adica stiu ca parintii in general ne invata de bine dar asta chiar nu este un sfat demn de urmat.

| Diclordifeniltriclormetilmetan7 a răspuns (pentru Subsemnatul123):

Aici iti dau dreptate. Chiar ca nu as vrea, dar nu trebuia sa scrii de parinti ca aproape toti oamenii care au de la 40 in sus asa au fost.

| Subsemnatul123 a răspuns (pentru Diclordifeniltriclormetilmetan7):

Pai de obicei chestia asta cu sexul dupa nunta isi are originirea in complexele religioase ale crestinilor. Cand te nasti intr-o familie crestina, parintii sunt cei care iti transmit tie mai departe complexele lor religioase, apoi evident o sa aiba pretentia sa le transmiti si tu mai departe copiilor tai si tot asa.

| Diclordifeniltriclormetilmetan7 a răspuns (pentru Subsemnatul123):

Ai dreptate

| Plato a răspuns (pentru Subsemnatul123):

Atat de mizerabil esti incat sa spurci gandirea unui copil?

| Subsemnatul123 a răspuns (pentru Plato):

Nu am "spurcat" gandirea nimanui, doar i-am atras atentia ca este o prostie sa luam decizii pe baza complexelor religioase cu care am fost indoctrinati. Am observat totusi ca esti un habotnic religios. Probabil de asta te-ai simtit ofensat.

| Plato a răspuns (pentru Subsemnatul123):

Eu nu ma simt ofensat, sunt atat de indiferent fata de societatea monotona si superficiala, incat nu pot sa iau in seama mizeriile. Vreau doar sa ma asigur ca acesti copii nu vor ramane in cap doar cu mizeriile voastre, ci macar aud si cealalta versiune, cea morală si frumoasa.

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru Plato):

Mai bine să rămână cu mizeriile lor decât cu ale tale

| Plato a răspuns (pentru ForeverAlone97):

Crezi?

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru Plato):

Acum să nu te superi, dar ai cam niște fixuri nasoale. Ai putea fi de treabă, fixurile alea te cam dau de gol

| Panficorm568 a răspuns:

Eu zic că nu ar trebui să faci asta pentru că în primul rând organismul tău nu are o dezvoltare totală astfel încât să faci asta, riscând să ai probleme mai târziu. În al doilea rând nu ai siguranța că vei rămâne cu el și în al treilea rând există riscul de a-ți rămâne prezervativul în vagin și atunci vă trebui să mergi la ginecolog să ți-l scoată, ori există șansa ca prezervativul să se rupă sau pastilele de a doua zi să nu fie eficientă și să ajungi la o sarcină nedorită sau pastilele să îți afecteze organismul. Eu zic să mai ai răbdare.

| Anonima2k19 explică:

Am auzit ca sunt multe riscuri, dar, nu știu, am realizat și simt ca sunt mai nebunatica de felul meu și m-ar tine.

| Anonima2k19 explică:

Nu va supărați ca întreb, dar are rost sa va certați?

| Vreausăștiu008 a răspuns:

Ar fi mai bine la 18, alfel o să îți pară rău în viitor.