Deci cate aberatii puteti spune, creatzo tu intr'un fel ai dreptate, dar daca tot spui ca sti despre ce e vorba in relatii atunci ai sti ca dragostea nu se poate controla, fie ca vrei fie ca nu., nu alegem de cine ne indragostim.
Elefantule, nickul tau si modul tau de exprimare spune tot, sincer ai iesit din casa pana la 17 ani daca nu ai fost in stare la 20 sa'i arati la o fata ca "sincer chiar o iubesti", si fata are 15 ani, iar ea sa nu fie sigura de chestia asta? pe bune, macar taci. Unde te'ai indragostit de ea in wc?, iar tu "baby" incearca sa ai putina prestatie, te saruti cu toti prin wcuri, nu te critic, doar ti'am zis nu mai fa greseala asta pe viitor ca lumea vorbeste, si apoi te arata cu degetu.
"Mihaidavidoglu1954" - am vazut mai multe raspunsuri de la tine si sincer, daca varsta ta ea cea din nick, esti patetic, cum poti sa'i spui la un copil sa profite de barbati? Nu'l asculta pe asta, asculta'ti inima baby, ea iti va spune ce sa faci "dragostea incepe cu un zambet e mentinuta printr'un sarut (la varsta ta doar atat ar trebui ca si fata) si se termina cu o lacrima" dar si mihai are dreptate intr'o privinta "Unul de 20 de ani, cu creier funcțional, nu se apucă să sărute el, prin W.C.-uri, mucoase de 15 ani!" asa e un barbat cu prestatie care stie ce vrea de la viata nu se saruta prin wcuri cu fete de 15 ani, si apoi plange ca a pierdut 20 de lei
.
Bafta.
Sa nu te indragostesti.pentru nimic in lume
nu te oflig, dar e un sfat. la 20 de ani baietii se distreaza.majoritatea fac cum a facut cu tine, le place sa faca cureriri, sa isi hraneasca orgoliul.cu cat mai multe fete le sufla in fund cu atat se simt mai satisfacuti
eu zic ca el are jocul...dar nu uita ca tu faci regulile, asa ca trateaza-l ca atare.incearca sa te gandesti ca tu profiti de el, nu el de tine, sa-l vezi ca pe o partida de 1 seara... uita sa te gandesti ca ti la el si ca ti-ar placea.fa-i jocul cu regulile tale.saruta-te cu el,imbratishati-va da tu pui punct unde e limita. apoi intoarcei spatele, nu-i arata ca ar putea fi ceea ce-ti doresti, vei fi calcata in picioare
spor la cucerit
) :*
Pai eu zic sa nu stai cu el e poate doar se distreaza cum ai zis si tu si dupa o sa plangi degeaba deci eu zic sa nu fi cu el.succes si daca nu vrei sa ma asculti fa cum vrei tu. sper sa-ti fie de ajutor. fundita?
Poti afla ft simplu si usor daca te place cu adevarat ignora-l un timp daca vezi ca tot se da la tine ...etc etc... incepi sal bagi in seama si atunci o sa vezi ca tine cu adevarat la tine si chiar ii pasa.si nu e o problema varsta diferenta de varsta intre mama si tata ete de 7 ani ![]()
fundita:X?
Bună; deci eu sunt băiatu-ospătaru,care a pupat fata in WC la restaurantu unde lucrez; vreau să te rog și eu să îți retragi sfatu ăsta cu care n-o "obligi"! eu o iubesc pe fata asta sincer, deci nu vreau să mă distrez cu ea! da? tu știi că eu am pierdut două "mese" cât am stat cu ea să mă pup prin spate, printre oale? în total - 20 de lei?
deci:te rog frumos, da?
și dacă poți să-mi spui și mie cât are prietenu tău, că tu-am înțeles-ai 21! și de cât timp ești cu el; și dacă ai fost cu el și când avea el 20! ca să facem un studiu mai aprofundat pe tema asta cu "distracția" la noi, bărbații! aștept;
să nu mă faci să stau degeaba-aici!
Ce lucrează el acolo : paznic, chelner, ajutor de bucătar, spală vesela, barman etc?
Unul de 20 de ani, cu creier funcțional, nu se apucă să sărute el, prin W.C.-uri, mucoase de 15 ani!
Altul!
De la sărutări prin W.C.-uri, la bebe, nu sunt chiar, o infinitate de pași.
Dacă tot vrei să te încurci cu un bărbat, orientează-te și tu spre un super-miliardar... ( nu prea umblă câinii cu super-miliardari în coadă...dar mai sunt niște miliardari prin SUA, și prin alte țări. Unul din ăștia te va întreba ce facultate ai terminat,/ în ce domeniu ți-ai dat doctoratul, că dacă tot nu ai bani ca el, să ai totuși ceva carte!)
Bună,draga mea! când aveam 21 de ani-ca tine,cred că stăteam mult mai bine cu simțul umorului; eu am aflat de vârsta ta,uitându-mă prin răspunsurile tale,dar văd că tu te-ai grăbit să-mi răspunzi,fără să-mi întorci un pic-măcar gestul,și deci să fi citit ceva pe la mine;
astfel poate ți-ai fi dat seama că răspunsul meu s-a vrut a fi o glumă,pe care,din păcate,văd că n-ai prins-o deloc; de unde eu înțeleg că iubitul ăsta al tău ar cam trebui să te pupe și el,mai des,dimineața,sau eventual s-o facă și el pe ospătaru,aducându-ți micul dejun la pat,cu un "te iubesc-ești frumoasă" uns pe felia de pâine,peste unt,în loc de dulceață;
în fine; n-ar trebui să mă complic să-ți răspund,dar,totuși,ca să îți dau satisfacție, află despre mine că am 38, și tocmai profit de una care are fix vârsta ta! și dacă vrei să-i lași un mesaj aici,o poți face,numai că eu n-am să i-l transmit,pentru că nu vreau să-mi pun relația în pericol; mai mult decât atât,tot din precauție,n-am lăsat-o nici să-și facă p-aici vreun cont; trebuie să fiu foarte atent cu chestiile astea,nu?
iar dacă nu înțelegi iarăși ce spun eu acu,îți explic ca la un copil mic (d-aia mor eu pe site-ul ăsta!):îmi e teamă că de la câte tâmpenii ar citi,ar putea să-și piardă simțul umorului,pe care ea,spre diferență de tine, îl cam are bine-de tot!
hai să n-o mai lungesc, că oricum vorbesc singur aici; deci îți urmez sfatul - am lăsat "ciocu mic!";
Pana la urma era clar ca s-ar putea sa fie o gluma.sau mai stii? poate chiar exista posibilitatea ca el sa fie prin zona si sa gaseasca mesajul fetei.dar sa fie spre cunostiinta mea stau cu prietenul meu de 6 ani si in fiecare dimineata imi da trezirea cu un pupic si un te iubesc si-mi pune pe noptiera ceasca cu cafea.e chiar o relatie pe care multi si-o doresc.nu stiu la ce te referi cand spui ca iti dai seama ca ""iubitul ăsta al tău ar cam trebui să te pupe și el,mai des,dimineața,sau eventual s-o facă și el pe ospătaru,aducându-ți micul dejun la pat,cu un "te iubesc-ești frumoasă" uns pe felia de pâine, peste unt, în loc de dulceață"". pentru ca lucru asta il traiesc de 3 ani de zile de cand stam impreuna.parerile nu se discuta, dar cum ai specificat tu mai sus ca a pupat-o printre oale si cratite...e banalitate.prea multe filme. oricum eu o rog pe baby sa ne scuze povestiile aberante cu caracter irelevant...
Hai sa iti dau un sfat de la un pusti de 17 ani catre un "barbat" de 38, Sa profiti e usor, mai ales la experienta ta, incearca sa iubesti ai sa vezi ce "greu" si complicat este
. Poate ca "cretzo" i'ar trebui mai multa compasiune de la rpieten prin faptul ca s-a atacat asa, dar asta e strict problema ei. Sincer elefantule, iti merge caterinca asta ieftina cu vre'una
?
Mah, voi in loc sa ajutati fata va certati intre voi. Nu conteaza ca diferenta e de 5 ani, conteaza iubirea. Poate baiatul de care vorbeste Baby o place, dar ii e greu si lui. Trebuie sa intelegeti ca totusi e mai mare si poate se gandeste ca ar putea avea probleme. Asa ca nu mai vorbiti voi pana nu ganditi mai bine. Si Baby, vorbeste cu el. Poate daca va lamuriti totul se va aranja. Succes
Multumesc mult de raspuns, nu prea as vrea sa vorbesc cu el pentru ca daca el nu simte ceva nu vreau sa stie ca imi place de el, pentru ca la varsta lui nu cred ca ii arde de "placut" si etc. El pare ca umbla din floare in floare, si de fiecare data cand eu sunt in local vorbeste cu altele si etc. Dar nu a ajuns cu niciuna pana mai incolo de vorbit. Odata m-am prefacut suparata si se tot uita la mine si i-am cam nenorocit si lui dispozitia. Ma rog, ce-o fi o fi. mersi inca odata:*
Mersi pentru sfat, Andrei; acum imi doresc să te fi cunoscut cu vreo 15 ani în urmă; bine- la figurat vorbind; că dacă spui că ai 17, nu știu cum m-ai fi putut tu ajuta la 2 ani; ideea e că n-am prea avut un prieten adevărat lângă mine; doar unul, dar și acela m-a dezamăgit; în urmă cu vreo 5 ani,a făcut o chestie cam aiurea; era ziua mea, el a venit cu iubita lui plus o "prietenă"; pentru mine; eu eram încă virgin; acum poate o să râzi de mine, dar am avut un motiv serios să rămân virgin pâna la 33 de ani:când eram de vârsta ta am iubit o fată; care a plecat la turci, fix când a făcut 18 ani; și-am așteptat-o; dar...ea nu s-a mai întors la mine; se vede treaba că a iubit mai mult dansul; în fine; să revenim la ziua mea; tipa aia ce-a venit cu amicul meu s-a îndrăgostit de mine; adică mi-a spus:"ești simpatic și vreau s-o pun cu tine"; îți dai seama că eu la 33 cam m-am prins ce vrea să zică; dar ca să fiu sigur am întrebat-o:"vrei să facem sex?"; și am făcut; wow! prima dată! a fost super; evident c-am început s-o iubesc; dar ea dimineață m-a părăsit! a venit unu și-a luat-o cu mașina, iar prietenul meu, ce crezi c-a făcut? i-a dat ăluia o sută de euro! de benzină! așa a zis el! și că ăla e fratele ei care o ține mai din scurt-așa! și nici n-a vrut să-mi dea numărul ei! în fine; hai că nu mai pot scrie! sunt trist acum! au trecut 5 ani,dar tot mă gândesc la ea; și acum, cred că ai înțeles, că o aștept pe ea! cu aia de-a plecat la turci am cam terminat-o! deci ai dreptate:"e greu să iubești! e complicat!"; îți mulțumesc prietene!
Mincinoaso! dacă zici că e așa de frumos la tine-acolo,de ce ești așa încordată? ce te nemulțumește așa de tare,încât să spui chestiile alea toate? nu? vrei să te citez,ca să înțelegi la ce mă refer? uite:"nu-i sufla în fund,tu faci regulile,nu-i fă jocul,tu trebuie să profiți",etc; prea nu vorbești ca o fată îndrăgostită și fericită,și- dacă vrei- și iubită! nu mă mai aburi!
iar dacă,totuși, e așa și el îți aduce cafeaua la pat în fiecare dimineață, s-ar părea că tu aplici un plan ca ăsta pe care i-l sugerezi fetei asteia! ceea ce înseamnă că el e un "pămpălău"(vorba lui DontSpeak) și tu cam îți bați lula de el!(asta cu "lula e a lui mr.Born);
oricum ar fi,sunteți amândoi niște încruntați! tu că bei cafeaua aia rece și amară, iar el că nu a avut, în ăștia 6 ani,nici un fel de idee cum să te învețe ce-i o glumă,sau chiar o caterincă "ieftină"-măcar,cum spune ăsta mic,care caută acum în DEX să afle ce înseamnă-mai exact-compasiuna:e atunci când ești la mort,sau când îți vezi amicul că a pierdut la pariuri sportive!
da* și eu sunt fraier,că-mi pun mintea cu toți copii, când mai bine îl citam tot pe Born și vă întrebam dacă voi vă gândiți mult, când v-apucați de scris p-aici!
Mi se face rau cand vad la ce gen de glume si modul in care isi irosesc timpul barbatii la 40 de ani care se lauda cu cine stie ce casnicii si familii. intr-adevar are o logica
)))
Bine; am înțeles - vrei să ai tu ultimul cuvânt; e clar:are viață grea omu! bun; fi atentă aici o fază:deci fata asta de întreabă aici, spune că are 15 și se pupă cu unu de 20; tu vii și zici că nu e bine, și că trebuie să fugă! da? apoi tot tu vii și spui că ai 21, și că te iubești cu unu de vreo 6 ani-încoace(și cu care te-ai și mutat de vreo 3 ani); acum:21 minus 6 dă fix 15! da?; bine - tu nu vrei să ne spui cât are el, dar eu bănuiesc că o avea undeva cu vreo 2-3-4! nici nu mai contează prea mult!
întrebarea mea e:dacă tu te iubești cu ăsta de pe la 15 ani, la fata asta de ce n-ar merge? iar dacă al tău avea 18 pe vremea aia, e așa mare diferența între 17-18-20? că dacă ăsta-ospătaru-cum i-am zis noi-avea 38 ca mine,mai era cum-mai era! nu?
și de ce nu spui totuși cât are al tău? poți? sau...a fost aceeși combinație și la tine?
deci:te aștept din nou cu un răspuns, și uite: ca să nu zici că nu "ofer" nimic, îți spun de pe la mine următoarele:eu sunt în Cehia, mă iubesc cu o fată cu 18 mai tânăra decât mine,tot româncă și ea,ne cunoaștem de mai bine de juma* de an,dar ne-am apucat de treabă cam acum o lună-și; iar ca să nu faci gluma cu Iri și Mona, îți spun că nu i-am luat Bentley, în schimb ne-am uitat zilele trecute după o Skoda-s.h.,și ea zice că-i bună, da* mai vedem!
deci? te bagi sau nu te bagi?
Da* nu se ceartă nimeni,draga mea! doar că așa-i aici pe site,adică pe net - în general vorbind; nu prea se potrivește ce zicem aci,cu ce facem în partea ailalta-în viața reală, și atunci mai se întâmplă să tot ne întrebăm unu p-altu până ajungem la o-nțelegere!
în fine; bine-ai venit!-că am văzut că ești "boboacă", și 2:felicitări pentru iubitul tău-handbalistul! acu nu că aș avea eu ceva cu fotbaliștii,dar parcă sună mai frumos când băiatu joacă cu mâna; bine,la sport mă refer!
ai văzut și tu ce-a pățit Mutu! droguri,prostituate,pensii alimentare...
bine; poza e frumoasă! văd că stai bine cu "înaintașii",ceea ce-i foarte bine; sunt convins că al tău,îi mai confundă cu mingea aia de joacă el,și pentru asta îl cam invidiez,recunosc;
ok; gata; deci ești frumoasă,și îți doresc succes; cu el,dar și aici;
și la fel am zis și eu:să gândim mai mult,înainte să scriem p-aici; bine,primul a zis-o amicul meu, poneiul troian!
pa, draga mea!
Bună,colega! în primul rând - văd că ai un an juma*te aici,deci ești o fată serioasă care se ține de treabă;
în al doilea - vreau să îți răspund și eu mai serios,cu toate nu prea mă bag eu,așa iute, la dat sfaturi în amor;(și te rog să nu cobori de pe masa aia-la poză mă refer,că am impresia că ești cam goală acolo,și nu prea aș vrea să am probleme cu lumea de p-aici! ca-i văzut și tu ce repede sar unii să comenteze aiurea!)
bun; faza cu "iubirea":sunt două mari chestii - ca la loto:ori e câștigător biletu,ori nu e! doar tu poți să-ți dai seama de asta,că numerele le știi doar tu! el poa* să fie băiat bun,care chiar s-a îndrăgostit de tine,și deci dacă trageți tare ambii - poți lua milionu, sau...e băiat rău, și atunci arunci biletul; dar numai tu îți poți da seama de niște chestii; tu singură trebuie să-l simți cum e! la 15 ai ai tăi nu prea le ai,dar ăsta-i riscul! nu? că și la loto bagi bani la greu!
am sau n-am dreptate?
deci ia-o ușor,vorbește mult cu el,întreabă-l toate alea,obosește-l,testează-l, lasă-te mai puțin pupată! fă din astea, până auzi ceva ce-ți convine! repet - ai 15 ani,și va fi greu! dar asta-i viața,și asta-i dragostea!
iar dacă e să fie țeapă,nu te-apuca să te bagi în plânsete prea mult,că și noi ne-am luat-o de-nu-știu-câte ori! da,frumoaso?
iar dacă e să ți-o iei, se poate la fel și cu unu de 17, dar și cu unu de 20; e aceeași chestie; diferența e doar că primul n-a dat încă bacu! iar pupatu și sexu n-ai cum să nu le bagi în combinație; cum vrei să te iubești? doar prin sms? deci:visezi la el,te pupi,nu mănânci,mai te uiți la filme de dragoste și zici că sunteți voi,și toate astea! nu merge - treci la următorul! pentru că e și asta o fază; poate nici să nu meargă,chiar dacă are el caracter și te iubește sincer; dar descoperiți la un moment dat că nu vă potriviți-de exemplu; adică la început e frumos:emoții,flori,fete sau băieți,vorbe dulci,mâini pe sub bluză - alte "emoții",dar pe traseu se poate întâmpla să nu fie ceea ce cauți tu,sau, de ce nu?, el! dar ideea e că ăsta e "sentimentu" dă iubire! faci ce îți zice inima; in fine; eu când aveam 18 m-am iubit cu o fată ca tine; de ani; și n-am murit nici unu din noi! acu ea e măritată și are și copii! care-i problema? și s-a mai iubit cu vreo 3 până i-au ieșit alea 6 norocoase!
bine; gata; c-am obosit! avea dreptate aia-mică-a mea când zice că nu mai "duc" la niște chestii!
vezi ce faci,și dacă e ceva ce nu pricepi,trimite-mi un mesaj,că văd că ești senioare,deci poți! da* tot așa,cocoțată pe masă, ca să nu ne iasă vorbe! te-am pupat și eu, dar nu-i mai spune lui băiatul ăla!
)))) cat stres pe oamenii astia maturi
din atat lipsa de ocupatie stau si tin teorii pe TPU
))...ei cu casnicii si nevestele in pat stau si se coboara la mintea copiilor
) ce chestie tare.promit ca la 40 o sa incerc si eu. poate imi dispar ridurile
)))))
Sa sti un lucru, in care elefantu asta are dreptate, gandirea ta negativista "Sa nu te indragostesti.pentru nimic in lume happy nu te oflig, dar e un sfat. la 20 de ani baietii se distreaza.majoritatea fac cum a facut cu tine, le place sa faca cureriri, sa isi hraneasca orgoliul.cu cat mai multe fete le sufla in fund cu atat se simt mai satisfacuti "
Nu sugereaza ca ai o impresie prea buna despre barbati si faptul ca traiesti o poveste de dragoste cum sustii... Iar, uneori am putea invata din "oamenii astia maturi care se streseaza" sa ne raspunda, cretzo, iti dau si tie un sfat. chiar daca ai suferit, invata sa zambesti dragostea nu e doar fericire, ea este si tristete si lacrimi... revenind la sfatul meu "ai doi ochi, doua urechi si o singura gura" oamenii sunt asa cu un singur motiv, trebuie sa ascultam mai mult decat sa vorbim. Nu te atac, sa nu ma intelegi gresit, doar gandeste'te 1 minut la ce ti'am spus. Si daca este cum spui tu de relatia ta, va doresc tot ce se poate mai bine daca nu, nu e nici o problema toti ne punem masti, ai sa iti gasesti si tu pe cineva intr'o zi care stie sa te pretuiasca, "ce e al tau e pus deoparte". Raspunsul meu nu necesita un raspun din partea ta, doar acorda un minut si gandeste'te, ca s'ar putea sa am dreptate
.
Bine; vezi să nu te cerți cu fata asta că se enervează și îți dă ignore! am vrut eu să-i răspund, acu 5 minute,și mi-a apărut faza aia cu "utilizatorul vă ignoră.etc-etc"; da? că dacă știam că face-așa,eram și eu porc și povesteam aici cum se plânge ea în răspunsurile ei că a avut suta de kile,a slăbit, 20, iar acum nu știe ce are de făcut, că a râmas cu burtă, sau cu "riduri" pe burtă!
dar eu n-am vrut să fiu!
dacă ai impresia că vorbesc prostii intră pe la răspunsurile ei! are vreo 2 de genul ăsta! dar vezi.cu grijă,că e nervoasă!
i-a spus unuia, acum cam o oră,că ar fi bine să și-o "facă manual,dacă panaramele nu mai vrea să i-o dea"!
în rest cam ăsta e TPU:ne dăm sfătoși, dar o dăm rapid în mahalagisme, când nu ne convine ceva!
Răspunsul meu "bună, draga mea; când aveam 21 de ani" - era o replică la un comentariu mai obraznic al lui "cretzo",în care imi spunea că ar fi bine să las"ciocul mic" și să nu mă mai pup cu fetele prin WC; de unde se înțelegea clar că ea nu s-a prins de poantă; plus că mai erau și alte aberații acolo,la ea; văd că răspunsul a dispărut,și mă gândesc că l-a șters repede,ca să nu se facă de râs; nu îl am salvat,dar în schimb am salvat altele,și le puteți vedea în "intrebarea" ce tocmai am pus-o pe site! lectură plăcută,vă doresc,și mersi anticipat de răspunsuri!"cretzo",vezi că eu nu ți-am dat ignore,așa că te poți băga! da? facem puțin spectacol că tot nu-i nimic interesant la tv, acum, de sărbători!
Ai suferit vreodata din cauza unei fete? hai sa gandim logic...la mintea de acum... avea vreun rost suferinta aia? daca ai da timpul inapoi n-ai vrea doar sa te distrezi si sa nu fi suferit? is unele lucruri care trebuie sa fie la timpul lor.sa te amorezezi la 15 ani nu-i cea mai buna idee,in afara ca fie ca ai tot in relatie,fie ca nu, va suferi de teama ca s-ar putea s-o dea in bara si se vor despartii, v-a suferi dupa fiecare neintelegere.las-o sa se mai maturizeze sa stie care e echilibrul, sa stie ce merita si ce nu, si sa stie daca merita sa sufere pentru ceva sau nu.
Nu va mai pupati in baie, ieftinuțelor, chiar nu meritati mai mult de atat, decat sa va sarutati printre closete, in miros de pi**t?
Acum nu te supăra și tu pe ce-a zis Nyx,că e "tipic" pentru ea să nu fie prea sensibilă; o cunosc de ceva vreme și deci - stai liniștită; ea are două mari chestii:asta cu sensibilitatea,și aia că se luptă "bărbătește" sau că "adoră provocările"; asta până obosește și începe să raporteze! eu am pățit-o cu ea,deci știu despre ce îți povestesc aici!
acum nu zic să faci și tu la fel,și să-i spui Cristinei cum te-a făcut ea "ieftinuță",că termenul e ales cu grijă,dar mă lași pe mine,că am rugat-o eu mai devreme să fie mai atentă cu răspunsurile; am rugat-o frumos-adică!
ai putea să intri să vezi (e la ultima mea întrebare),dar nu te sfătuiesc,totuși,s-o faci,că e multă gălăgie acolo,ș-apoi adormi greu!
în altă ordine de idei am răspunsul la faza aia de mi-ai povestit-o,dar nu îl ia că nu dai tu verde! sau poate că ai dat,dar n-am mai intrat eu să verific! am cam fost ocupat toată ziua, că am avut musafiri! mai multe nu-ți spun că ești minoră, plus că la mine-n Cehia nu e încă trecut de 12 noaptea! în fine;
deci,pe ordinea de zi avem așa:verde la mesaje,și n-o mai băga în seamă pe doamna,că are alergii la povești de dragoste; da?
vezi că te acopăr eu cum pot! dacă se ia de tine îi vorbești frumos, că așa fac și eu! ok?
bine, pa!
Oooo. eu ma retrag...a mai intrat un destept pe fir care-mi cere mie rapoarte despre viata mea personala
ma scuzati
. iar o fi un atotstiutor familist care ma ia pe mine la suturi cu replicile lui de geniu
...asculta tinere, eu nu dau explicatii nimanui despre viata mea, si spre cunostinta ta eu ma descurc singura de la 14 ani de cand parintii mi-au murit.am facut liceu si acum imi termin facultatea.am trait in viata mea cat n-ai trait tu intr-a ta, daca maicat-a te-o tinut in puf pana la 30 de ani.mai scuteste-ma si vezi-ti de viata ta.eu incerc sa ajut un om aici.tu te ti de glume si interci sa te bagi personal in seama daca nimeni nu te baga.hai dispari!