Fiindca este un copil prostut si nu are prea multa ocupatie. Sunteti amandoi la o varsta la care este anormal sa ai o relatie (mult prea mici) si va jucati de-a mama si de-a tata (asa cum se joaca copilasii mult mai mici). Este normal ca pe fondul acestui comportament imatur si prostesc sa intervina si alte dovezi de prostie si imaturitate.
Fata draga fi desteapta si nu te lasa prostita de un pusti, se vede clar ce urmareste si nu cred ca exista iubire in asa zisa relatie a voastra
Asa-i!
Culcate cu el, ca va fi bine si te vei simti si u mult mai bine!
Alo, buna dimineata! Vezi ca ai gresit adresa!
Serios?
Mai asteapta vreo 2-3 ani, cel putin pana sa discuti asemenea lucruri cu prietenul.N-o sa regreti. Daca face pe ofensatul, lasa-l sa se. duca.
Nu te respecta absolut deloc. Nu tine la tine absolut deloc. Este egoist si in calduri si a crezut ca a gasit in tine proasta care sa-i racoreasca hormonii.
Tu vezi-ti de viata ta si de scoala. Ai timp de iubiti mai incolo.
E prea devreme sa iti incepi viata sexuala. La 14 ani abia incepi sa cunosti oamenii. Iti cere sa te culci cu el pentru ca e adolescent iar adolescentii sunt plini de hormoni. Daca vrea sa se culce cu tine ar trebui sa aveti o relatie de minim 1 an. Barfa!
Pentru ca vrea sex, este disperat dupa asta.
sfatul meu este sa nu faci asta.
sexul este un act care se bazeaza pe sentimente si dragoste, nu se face asa de dragul placerii.
in 2 saptamanii nu se poate consolida o relatie ![]()
nu uita ca orice greseala pe care o faci in viata te va costa mai putin sau mai mult.
poate ca nu ai sa faci cum ti-am spus deoarece tu iti decizi soarta ![]()
Numai bine!
P.S:ai grija de tine si de baietii cu care te incurci
Hormonii lui au luat-o razna, la varsta pubertatii. Tu stai cuminte pe pizdulicea ta, pentru ca corpul tau nu e pregatit fiziologic pentru asa ceva inca. E in crestere, in curs de maturizare. Mai asteapta pan al 18 ani cel putin cu viata sexuala.
Pana atunci pune mana si citeste, invata, si lasa prostiile.
Ori ce baiat vrea sa o faca cu o fata si tu cum esti prietena lui ii se pare normal ca sa vrea sa o faceti dar o sa vezi ca dupa ce o faceti nu o sa mai te iubeasca asa mult o sa va despartiti dupa parearea mea din cate stiu eu dar se poate si sa te iubeasca mai mult si va vrea sa o mai faceti inca odata si tot asa. Funda?
Esti prea mica pentru asta..nici nu va cunoasteti bine(parerea mea..adica dupa 2 saptamani.
)
BUNA.eu doar atat vreau sa iti spun sa te gandesti de doua ori inainte sa faci o greseala dupa care iti va parea rau toata viata ca ai facut-o.si la 13 ani? sigur dupa ce se va culca cu tine te va trece in agenda cu inca o 'cucerire'.
Iti cere deoarece, simte lipsa de corp asa sa zic de fata vrea sa te simta cum esti... dupa care sa se laude la prietenii sai...
Tu sa nu cumva sa accept. vrea sa profite de tine majoritatea prietenilor cred ca daca ai o iubita trebuie sa faci sex dar nu e deloc asa
Iar vorbesti de lucruri despre care n-ai habar.
Este normal, natural e ceva firesc.Dar daca tu nu simti sa i te daruiesti lui nu o fa, sa nu ai dupa aia vreo dezamagire.Esti inca mica si mai intai invata sa cunosti baietii si relatiile in care te implici dupa aia alte lucruri.Si nu uita totusi cand o sa o faci, sa te protejezi.E lucrul cel mai important.Te pup
Poate crede ca asa vei fi a lui mereu, dar daca te oblika ia masuri in privinta asta.
Din cauza ca esti prea frumoasa pentru el.Nu iti poate rezista deloc.Chiar daca te iubeste frumusetea ta fizica il doboara si il forteaza sa faca acel lucru la care barbatii se pricep cel mai bine.Cum ar fi nu iti poate rezista are tentantii.Ce vreii nu il poti judeca daca are aceste pofte.Dar explica-i ca nu te vei... cu el pana nu te vei casatorii.
Eu te sfatuiesc sa refuzi..Nu e o varsta adecvata pentru... Eu zic sa mai astepti 3-4 ani... Funda?
TREZIREA. Nu are cum sa te iubeasca dupa 2 saptamani! Sunteti micuti, nu stiti ce e aia iubire! Sa nu accepti deloc, iar daca mai zice ceva de genu' ameninta-l ca-l parasesti, gandesti bine ca nu vrei sa se intample asta pana la casatorie! Asa ca respecta-te pe tine in primul rand. Nu te lasa influentata, esti prea micuta pentru asta!
Buna intrebare ![]()
![]()
)
Parerea mea este ca nu ar trebui sa o faci deoarece sunteti impreuna doar de 2 saptamanii ..se cam grabeste. spune-i sa te mai astepte ..sau ma rog' e treaba ta.tu decizi! Bafta! :*