Te-ai despartit de el bun.Dar iti e dor, si il vrei inapoi.De ce? Petru ca nu ai vrut sa faci asta.Si atata timp cat de fapt ai facut ceva ce nu ai vrut o sa te macine sentimentul.
Alta e rezolvarea.E greu sa te lupti si cu orgliul, si cu regretul si cu dorul.Stiu cum gandesti:daca el s-a plictisit,nu mai are rost...
Nu e chiar asa, pentru ca voi in loc sa discutati, sa va lamuriti si sa gasiti solutie ati renuntat.
Il iubesti cu adevarat...am o problema asemanatoare,nu chiar fix,dar pe aproape,vorbeste cu el si intreaba-l daca te iubeste, daca da propune-i tu sa va impacati din nou sa nu-ti fie teama e ceva normal insa trebuie sa ai curaj daca il vrei innapoi, nu te da batuta.Fii puternika.Bafta :*
Stiai ca in iubire/dragoste nu ai cum sa te plictisesti?
Acum tragi singura concluzia![]()
Bafta!
Cel mai bine este sa te asiguri ca esti gata din nou sa fii imrepuna cu el. Vorbeste cu el, serios, intreaba-l daca te mai iubeste si daca este gata sa fiti imrepuna si spune-i ca tu esti gata si esti gata sa-i faci orice numai ca el sa nu se plictiseasca si tot asa.Dar daca nu doresti atunci e si gasesteti alt iubit si vei vedea ca nici nu vei observa dar singru va iesi din capul tau
Fata mea, nu te mai consuma pentru toti "idiotii" care nu-ti merita sentimentele. Ti-am comentat si le intreberea anterioara
. Daca ai facut pasul de a te desparti de el.asta e, nu mai poti face nimic. De impacat nici nu se mai pune vorba, odata ce i-a spus prietenei tale ca s-a plictisit de tine.Desi nu e usor, eu l-as uita. Asa as proceda
. BAFTA>