| Muhiemmm a întrebat:

Buna TPU eu cu prietena mea vrem sa avem un copil cu toate astea nu a reusit sa ramana gravida luna trecută ne am gândit mai bine la asta am facut la ovulație cand avut dar nu a rămas însărcinată ceva pareri

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Nu vă căsătoriți mai intâi Așa, pentru liniștea ei...

| Sofer a răspuns:

Lucrati in fiecare zi pentru rezultate

| Violleta2022 a răspuns:

Incercati sa aveti sex zilnic, in felul asta nu ratati ziua ovulatiei, mai ales daca fata nu are un ciclu perfect regulat.

| eliancodrut a răspuns:

Inainte de perioada de ovulatie luati o pauza de cateva zile. In perioada de ovulatie incercati zilnic. Zic perioada nu zi.

| Negoiu a răspuns:

O femeie nu rămâne - de regulă - foarte ușor însărcinată.
Unele, într-adevăr rămân ușor, unele greu, altele niciodată!
Când ne-am dorit un copil soția a rămas însărcinată după patru luni. Avea 21 de ani, poate contează și vârsta...

| UnAltVirginTristȘiDisperat a răspuns:

Doamne ferește să ai copii! Te implor, nu fă greșeala asta! Viața nu este mai bună decât un ciob de sticlă spartă de care te și ferești să nu îți intre în picior: https://ro.wikipedia.org/wiki/Antinatalism Eu am avut zeci de tentative de sinucidere până acum și am suferit enorm din mai multe cauze. De exemplu, la un moment dat am crezut cu toată ființa că am omorât oameni cu puterea gândului. 10 ani din viață mi-am petrecut fiind chinuit îngrozitor în fiecare zi de mustrări de conștiință pentru diferite chestii.
Acum sunt mai bine, dar nu am uitat cât am suferit. Din cauza unui alt eveniment am simțit furie, tristețe și neputință în mod obsesiv, în fiecare zi, timp de doi ani. De ce să joci la noroc cu viața unui copilaș? Natalitatea este un lucru îngrozitor! Informează-te mai bine despre antinatalism înainte să faci un pas așa mare, caută și păreri contra natalitate, ca să fi pe deplin informat. De ce să forțezi un suflețel nevinovat să vină în închisoarea asta numită Pământ? https://www.reddit.com/......g_up_some/ La acest ultim link mai adaug și pericolul de a avea fată, atunci ea va fi privită ca un obiect sexual de către bărbați (încă există mentalitatea asta) și va sta în teamă constantă să nu fie violată. De ce i-ai face asta
propriului tău copil? Cum spune și marele filozof profesor David Benatar, există oameni care regretă că s-au născut, dar nu există niciun om care regretă că nu s-a născut.

| ValentinMihai78 a răspuns:

O femeie ca să rămână gravidă nu are nevoie doar de Ovulație! Are nevoie de Spermatozoizi, care să penetreze cel puțin un ovul! Tu, că bărbat când ți-ai făcut analize medicale "ginecologice"? Adică, ști cât de sănătos ești? Știi, dacă lichidul alb ce îl elimini e doar apă chioară sau are suficienți spermatozoizi?
Pentru că poți supune femeia la zeci de analize și tratamente, dacă din tine iasă o zeamă goală, fără conținut este egal cu zero!