Este imposibil sa fii insarcinata fara sa ti-o fi bagat )) Sa spun pe romaneste. Fara un contact sexual, sarcina este inexistenta. Funda?
Daca nu ati avut contact sexual cum crezi ca puteai ramane insarcinata? Prin wi fi? Mare-i gradina, Doamneeee!
In situatia descrisa de tine e imposibil sa ramai insarcinata ...nu-i chiar asa usor!
In afara sarcinii care in cazul tau e exclusa, e posibil sa fii balonata!
Daca te afli la varsta adolescentei, sunt posibile modificari ale organimului- specifice varstei!
Inainte sa faci sex neaparat sa citesti o carte de anatomie! E imposibil sa ramai insarcinata in felul asta? Cum au ajuns spermatozoizii in tine, s-au teleportat?
Poate esti balonata sau poate e doar in mintea ta umflatura pe care o vezi, dar e exclus sa fie o sarcina!
Asta inca nu o auzisem...sa ramai gravida de la stat dezbracat langa partener ))
Si eu care credeam ca aia cu pettingul sunt sub orice critica
Dezbracata? Si daca esti imbracata si te mangaie mai tandru iubitul risti sa ramai insarcinata. Cel putin in viziunea unora de pe TPU. Probabil ca generatia asta mai tanara a fost dotata cu celule sexuale care se teleporteaza si noi suntem pur si simplu invidiosi...
Am mai auzit eu o replica "este atat de viril incat lasa femeile gravide doar daca se uita mai intens la ele"...dar hai sa nu luam chiar toate alea mot-a-mot )
Oricum, imi place ca a fost nevoie sa puna intrebarea de 2 ORI!
Asta si cu baiatul a carei iubita se considera virgina pana i se rupe himenul (desi ei fac sex de ceva vreme si ea crede ca inca mai are himen pentru ca o doare dupa ce intra cate 12-13 cm) au intrat in top 3 cretinitati pe anul 2016.
Astept cu nerabdare sa vedem cine ii detroneaza
Si nu suntem nici macar la mijlocul lui ianuarie...Incep si eu ca batranii din autobuze: astia o sa ne plateasca noua pensia
Oh si da, numarul 3 in top e tipa cu steroizii(in loc de spermatozoizii)
Oricat ar parea de nasol ceea ce spun eu acum - reprezinta totusi un posibil adevar: Internetul Tampeste! Sa ai un an mai bun fara internet in exces, tampeste!