Nu neaparat sa faca de 2 ori sau altceva de genul. acum depinde si fata cu stie sa faca treaba. daca e meseriasa te face repede daca nu mai greu. un pot daca e asa buna si vrei sa tina mai mult treaba, gandestet in alta parte nu mai fi cu gandul acolo la ea. bafta!
Si crezi ca daca ea iti face oral nu ajungi in temnita? Tot act sexual cu un minor se numeste si ala
Te golesti singur cu o ora inainte, apoi dupa terminare orala, faci si sex vaginal - dupa o pauza - si vei rezista mai mult!
In timp o sa te obisnuiesti.
eram si eu asa ca tine. si ajunsesem sa rezist prima data de nu imi mai dadeam drumu deloc x_x si a trebuit sa iau pauza.
o sa vezi in timp ce e mai bine pentru tine. daca vrei sa rezisti mai mult, fa prima data cu prezervativ si dupa fara. o sa simta si fata diferenta, si tu.
Daca folosesti tehnici de yoga si daca te opresti atunci cand esti pe punctul sa ejaculezi atunci masturbarea ofera rezistenta(vezi bb mihaescu-a face dragoste aproape perfect)
Bună.
Ai lăsat un răspuns în coadă de pește!
Nu-i faci oral deloc, nu?
Oricum este o proastă de acceptă așa ceva, mai este și minoră. Vai de capul ei!
Pa, pa.
Ca sa se numeasca corupere de minori in primul rand trebuie sa nu mai fi tu minor si chiar daca faci sex oral tot corupere de minori se numeste.
Ba e chiar foarte recomandat, pentru ca e cea mai sigura cale de a evita amandoi sa va dati / luati ceva - niciunul nu puteti fi "garantia" celuilalt! - si apoi sa va acuzati, sa va certati si despartititi! Si chiar nu cred ca merita! Sper totusi, pentru binele tuturor, ca esti gentlemen si ii faci si tu ei, ca sa ii arati atat ca nu esti egoist, ci si, cat de cat, artist in ceea ce ii poti face! Altfel, fi sigur ca va putea gasi foarte usor alt "gurist/artist"!
Am incercat si eu o data sa ii fac oral dar nu a vrut a zis ca alta data!
Bună.
Poftim?
Nu cred așa ceva!
Una peste alta, aveți grijă de voi.
Pa, pa.
Serios am incercat de vreo 3 ori si nu a vrut degetu i-am bagat dar sa o ling nu vrea
Bună!
O,vai de capul tău!
Ce "scârboşi" sunteţi cu oralu' ăsta al vostru!
Dar cine crezi că-i proastă să accepte aşa ceva,bravo ei că nu acceptă s-o lingi,ce-i marioneta ta,s-o manevrezi numai cum vrei tu,ea e şefa, nu tu, na aşa!
Ce tăt îţi trăbă atâta, dacă ea nu vrea, nu vrea şi gata!
Pa!
Mihacatalin1555 întreabă: