| Alina2316 a întrebat:

Buna TPU!
Tocmai ce am aflat ca iubitul meu are un copil, suntem împreună de jumătate de an si avem o diferență de 9 ani. El a spus ca de vina a fost fosta, dar nu il cred in totalitate, deoarece într-o relație sunt 2 oameni nu doar unul si vina este amândurora.
La ce ar trebui sa fiu atentă (nu am mai trecut prin asemenea situații)?
Ar trebui sa ma despart de el?
Va rog ajutati-ma!
DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Miruna333 a răspuns:

Problema nu este ca are copil, ci ca ti-a ascuns acest lucru. Iar acum da vina pe fosta?
Nu exista,, trebuie'', nu trebuie sa faci ceva. Este vorba de ce simti.
In primul rand aceasta persoana te-a mintit, si ti-a ascuns acest lucru timp de 6 luni, oare cat ar mai fi continuat cu minciuna? Conteaza si modul in care ai aflat, daca a fost el sincer cu tine sau ai aflat in alt mod. Iarasi, este foarte imatur din moment ce da vina pe fosta referitor la acest copil

10 răspunsuri:
| Kiran a răspuns:

Diferenta de ani este considerabila, putea sa iti spuna din prima despre copil, exista sansa sa existe si alte lucruri nespuse, prea multe riscuri pentru a te increde intr-un viitor.
Condoleante sentimentelor.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"El a spus ca de vina a fost fosta"
De vina pentru un copil...Asa vede el un copil? Ca pe o piedica si da vina pe altcineva?

Daca vrei sa-ti intemeiezi o familie, cred ca trebuie sa cauti pe cineva care isi doreste copii. Drumul cu acest individ e inchis.

| iulia0514 a răspuns:

Cum adică fosta e de vină pentru copil? Da ce la făcut singură? Fugi cât mai poți cine știe câți copiii mai are sau ce secrete!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Urgent ar trebui sa te desparti de el, el de ce nu ti a spus de copil? Si cum ai aflat tu ca are copil? Ce varsta are copilul? E fata sau baiat? Dar tu ce varsta ai? Dar prietenul tau ce varsta are?

| VoidEternal a răspuns:

A fost de vina fosta ca nu ti-a spus el de la inceput ca are un copil cu ea? Interesant...

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu a spus ca da vina pe fosta ca nu i-a spus de copil. Eu consider ca a vrut sa spuna ca s-au despartit din vina fostei.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru VoidEternal):

De unde ai dedus? El spune ca s-au despartit din cauza fostei.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Toate tatele au interpretat dupa cum au considerat ele spusele, desi nu spune asa ceva.
Nu in toate cazurile vina este impartita intre parteneri.
De unde ai aflat ca partenerul tau are un copil? Plateste pensie alimentara? Daca ti-a ascuns asa ceva nu e corect.
O discutie cu el trebuie sa ai. Sa vezi, poate copilul nici nu e a lui. Daca va intelegeti, trebuie sa analizezi situatia daca mai puteti ramane impreuna. Doar apoi sa te hotarasti ce sa faci. Nu te lua dupa tatele care iti spun sa te desparti. Ele daca nu au barbati sunt invidioase pe cele care au. Hotararea este la tine.
Cat priveste varsta, e cam mare diferenta, dar am vazut destule familii unde erau si cu 10-11 ani diferenta.

| StoicAnalysis a răspuns:

Si tocmai jumatate de an ti-a luat sa-ti dai seama ca are copil? In mod normal lucrurile astea se spun inca din primele zile de reltie. Sa stii si tu cu cine te legi la cap. Daca iubitul tau ti-a ascuns detaliul asta destul de important pana acum, cu siguranta nu prea o sa ai o relatie prea buna cu el.

| msteaua a răspuns:

Fa si tu un copil cu el