|

Bună TPU,

Voi ati accepta lângă voi o persoană cu care formați o relație de puțin timp, o relație în care persoana de lângă voi nu ii este jena sa tragă vânturi spunanand ca ti s-a părut doar, care vine la întâlnire nefacand baie, care îti pune mâna la fund fără vreo problemă cu toate astea se crede cel mai cel, crede că nu poți trăi fără el si toate astea.

Fără aceste lucruri el este un om ok, ai putea spune că are o inteligență dezvoltată daca nu ai sti aceste lucruri.Am inceput sa il iubesc si el ma iubeste dar din fericire pentru mine când mă îndrăgostesc nu orbesc sa nu mai vad defectele celui de lângă mine. Nu stiu daca astea sunt lucruri peste care se trec, de aceea astept niste sfaturi de la voi bune, rele sunt bine venite! ♡♡

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu sunt genul de femeie ce ia un barbat pentru cum gandeste, pentru mentalitate etc, dar adevarul este la faza cu comportamentul si mai ale in public sunt foarte stricta.
Cat de mult mi-as iubi partenerul nu as accepta sa vina la intalnire nespalat, sa traga vanturi intre oameni, sa ragaie, sa ploscaie etc.Cred ca daca ai un semenea iubit ce in afara de faptul ca e mai necizelat are si ceva ce te atrage sau ceva calitati ar fi bine sa vorbesti cu el.Sa ii explici ca nu este miezul din paine si ca ar trebui sa fie atent la comportament deoarece e rusinos si jenant ce face.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Doar tu poti alege intre un OM, sau un "animal".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poți sa treci peste dacă se cizeleaza și el puțin în timp. Măcar sa facă dus zilnic, igiena e importanta și ii poți explica, si sa fie îngrijit, în rest se rezolva, e un om care se simte în largul lui indiferent de situatie

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Dacă el trage un vânt, tu auzi "vuietul" acelui vânt și o și simți încât iți vine să fugi de acolo, este o problemă la el. Cu igiena este o altă problemă. Dar cea mai mare problemă este că te minte în față spunandu-ți că " ți se pare".
Încearcă să vorbești direct cu el despre aceste lucruri, poate are nevoie de sprijinul tău.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează