| ColourDreams a întrebat:

Vreau şi eu nişte sfaturi sau un ajutor, acum ceva timp am fost cu un băiat, mai exact, primul meu băiat(bănuiesc că înţelegeţi). Nu prea m.a afectat despărţirea, pentru că a fost vina lui că m.a înşelat, dar apoi a început să mă doară. El de curând şi.a făcut o prietenă şi l.am întrebat de mai multe ori dacă ne.am putea împăca şi să o luăm de la început, dar insist degeaba. Nu ştiu ce să fac, am un gol imens în inimă... gândul îmi este numai la el şi nu ştiu ce să fac, să fiu mai indiferentă, să încerc să mă resemnez. vă mulţumesc! :*

Răspuns Câştigător
| Simona8807 a răspuns:

Buna! In primul rand, stii ce trebuie sa faci? Sa nu te mai tii de el, vrei sa creada ca esti o disperata moarta in limba dupa el? O sa zica asta tuturor amicilor lui si or sa rada de tine. Probabil deja au si facut-o...Deci,nu o mai fa,nu merita! Dupa mine,el a vrut doar un lucru si acum ca l-a obtinut,a plecat. Asta cauta unii. Al doilea lucru de facut: iesi mai mult cu prietenele,nu-ti lasa timp de plans,ai plans destul pentru el! Fa tot posibilul ca sa nu te mai gandesti la el. Chiar merita sa te distrugi pentru el? Stiu situatia in care te afli, si eu am trecut prin suferinte mari care au lasat cicatrice adanci. Dar am ridicat capul si am mers mai departe pentru ca nimeni, repet, nimeni nu are dreptul de a te pune in genunchi! Tu esti unica si meriti mai mult, nu un cac*t ca el care sa isi bata joc de tine! Scrie-mi apoi si zi-mi ce ai decis si cum merge. Pup!

24 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Nu merita sa te mai gandesti la el...
Chiar daca a fost primul nu merita sal ierti daca te-a inselat.
Stiu cum e sa-l iubesti pe ``primul baiat`` dar tradarea lui e mai presus de asta.
Ai grija de tine, uita-l iti va fi mai bine.
Lasa-l sa-si traiasca viata si tu ocupate de a ta.
Imi iubesc iubitul, dar daca ma va insela relatia noastra se va termina acolo. fiecare isi vede de viata lui, chiar daca suferim... mai bine suferim acum decat sa suferim si mai tarziu cand iar ma va insela...

| Simona8807 a răspuns (pentru wolder):

Ai dreptate! Cine inseala o data si e iertat, va insela si a doua oara.

| neutrino a răspuns:

Trebuie sa accepti papucii pe care el ti i-a dat. Asa este in viata, odata dai, altadata primesti.

| Azµre a răspuns:

Nu, nu te mai gândi la împăcare, odată ce a înșelat o va face și a doua oară. Nu te mai gândi la un prost care a profitat de naivitatea ta.
Câți ani aveți de curiozitate?

| ColourDreams explică (pentru Azµre):

Eu 16, el 24, dar oricum, si eu i.am platit.o, tot inselandu.l big grin

| Simona8807 a răspuns (pentru ColourDreams):

Nu trebuia sa faci asta. Niciodata nu trebuie sa cobori la nivelul lui sad Imi pare rau ca ai facut-o...

| Azµre a răspuns (pentru ColourDreams):

Revizuieți comportamentul, și să numai faci acestă prostie, odată de două da a treia oară vei fi considerată o ușuratică.
Nu-are rost relația la care tinzi tu.

Pai eu nu am facut ca el...am facut.o doar asa sa ii fac in ciuda, apoi m.am simtit foarte prostt si inca imi pare rau dar numai e nimic de facut.m.a lasat fara nimicsad

Treci mai departe, nu are rost relația, și așa ești un copil pe lângă el.

Ai dreptate...dar. sad

Nu te lăsa influențată de niște sentimente la vârsta ta, ai 16 ani, dacă el și-a făcut de cap cu tine, trebuie să te gândești că la vârsta lui nu vrea nimic altceva de la tine.

Stiu, desi, mereu m.a facut sa ma simt speciala, mereu a avut grija de mine si asta mi-a placut cel mai mult la el, a plans din cauza mea de fata cu mine, le vorbea tuturor frumos de mine... avea grija sa fiu fericita si e greuuu, chiar daca am 16 ani, ma rog, aproape 17, stiu multe lucruri, pe care unii habar n-au ca exista.

| ColourDreams explică (pentru Simona8807):

Stiu Simona, dar am vrut sa.l doara pentru ca dupa cum am mai spus, am simtit ca ma iubeste, era grijuliu...era ceva special si mereu va fi. dar, asta e. sad

| Simona8807 a răspuns (pentru ColourDreams):

Daca el te-a ranit,ce te face sa crezi ca poate sa il doara ceva? Daca te-a ranit inseamna ca nu-i pasa de tine,degeaba era el grijuliu... Eu zic sa ridici capul inainte sa-ti cada coroana pentru ca nu meriti sa suferi pentru unul ca el. Tu il vezi ca pe Fat-Frumos, crezi ca ii pasa de tine(asa vrea subconstientul tau sa creada) dar in realitate lui nu-i pasa nici cat negru sub unghie de tine. De ce mai stai dupa el? Nu sunt atatia baieti in lume? Eu pe al meu l-am intalnit la mii de km distanta de casa mea. Si dupa ce am suferit ca un caine pentru cine nu ma merita, am gasit in sfarsit pacea alaturi de logodnicul meu! Eram ca tine, pe cel dinainte il vedeam ca si pe un print, nimic nu-mi afecta parerea despre el...pana m-am convins singura de adevar si i-am dat papucii. Am fost tare si am invins! Fa si tu la fel!

| july00 a răspuns:

Nu te mai gandii la el..la un moment dat ce te-a inselat clar ca nu te-a iubit..si nici de cum nu o sa te mai iubeasca acum, iti faci mai mult rau, daaca va impacati..deci uita-l...parerea mea!

| Stanciu_Anees_1986 a răspuns:

Nu are rost sa te mai gandesti la impacare.hellow te-a inselat plus ca ti-a demonstrat ca nul intereseaza de tine, deci mergi mai departe, life is short.winking

| Veleno1 a răspuns:

Cam asa se intampla cu majoritatea fetelor, sunteti oarbe daca el te-a inselat e clar ca nu te mai vrea cel putin asa gandesc eu.El daca vede acum ca tu il cauti nu e bine, o sa faca ce vrea din tine.

| ColourDreams explică:

Atunci, in momentul acela nu am gandit rational si nu am facut nimic rau, i.am facut un pic in ciuda si nu cred ca esti in masura sa ma caracterizezi dupa niste fapte pe care le faci pe moment, pentru ca esti disperata. Daca faceam ceva mai grav, ok, imi acceptam criticile, dar asa. si in plus sunt convinsa ca si tu la randul tau ai gresit si nu ai gandit rational. Nu esti tu in masura sa judeci creierul si logica mea, am cerut un sfat, nu critici. Stiu eu mai bine ce fel de persoana sunt, am cerut niste sfaturi, poate putin sprijin, atat.

| ColourDreams explică:

Ti se pare ca te.am facut disperata? Dar poate si tu la randul tau ai avut un moment de vulnerabilitate. Nu m-am simtit jignita, simplul fapt ca iti dai cu parerea despre o persoana pe care nu ai cunoscut-o niciodata spune multe. Dar numai conteaza, nu eu am inceput ca sa termin ceva.

| ColourDreams explică:

Si faza cu "nu cred ca esti in masura sa ma caracterizezi dupa niste fapte pe care le faci pe moment, pentru ca esti disperata." era la general, nu am spus nimic despre tine.

| ColourDreams explică:

Stiu ca am gresit, dar asta nu inseamna ca nu am logica sau creier.

| aditzapissy a răspuns:

Du-te la el, fa-i avansuri, imbraca-te sexy, fa-i un blowjob... se va casatori cu tine daca faci asta

| anamariaaa51 a răspuns:

Numai are rostoh go on Chiar daca el ar mai vrea sa va impacati. Din moment ce te-a inselat odata fii sigura ca o va face si a doua oaraoh go on Pentru ca asa se intampla de obicei... Chiar daca e 'primul tau baiat' nu are rostwinking Nu cred ca ai vrea sa mai suferi daca te-ar mai insela...

| ColourDreams explică (pentru anamariaaa51):

Da, oricum, faptul ca e cu una care nu e nici macar pe sfert din ce sunt eu, ma doare si mai tare. sad