| Medussssa a întrebat:

Bună tuturor. Am 30 de ani. Am o problema cu care ma confrunt de câteva luni. De fiecare data când partenerul ma atinge sau îl vad dezbrăcat sau semidezbracat în mine se trezește ceva și îmi sta gândul doar la sex. Am în cap doar sa facem sex și iar sex. Ce pot face? Pe el îl obosește starea mea...nu stiu ce sa fac..Mulțumesc pentru atenție.

Răspuns Câştigător
| AliGab a răspuns:

Si partenerul se plange?! rolling on the floor
Prima oara cand aud ca un barbat se plange ca prierena/sotia vrea sex zilnic rolling on the floor

47 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns (pentru mihai69):

+mi-au zis mai multe persoane că e troll și e băiat

| mihai69 a răspuns (pentru Medussssa):

Atunci mai bine îl „tratezi" pe el... Ceva suplimente alimentare, ciocolată, alte alimente cu efect ușor afrodiziac. O cremă emolientă pentru protecția pielii de pe gland. Eventual prezervativ, cu ceva lubrifiant suplimentar.

| mihai69 a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Și tu dacă te uiți la răspunsurile mele o să vezi că ajut la rândul meu pe cei care au nevoie.
Cât despre username, nu cred că ești chiar în măsură să critici... În fine, sfatul meu e să încerci să raspunzi ca un om, nu ca un program de i.a.
Nu de alta, dar riști suspendarea contului.

| mihai69 a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Dacă ar fi singurul troll de aici...
rolling on the floor

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru mihai69):

Măi...eu îți înțeleg punctul de vedere dar mie îmi place să dezvolt ce zic și folosesc un limbaj anume deoarece sunt la medicină și știu cum trebuie formulat o propoziție când e vorba de o problemă medicală. Chiar nu folosesc I.a. fiindcă nu am de ce. Daca vreau sa găsesc o informație, caut pe net, fiindca într-un robot nu am încredere, dar de acum o sa dau răspunsuri scurte și formulat altfel. Mai basic. Poate așa nu te mai gândești la roboțel
+Scriu asa cu loc între paragrafe sa fie textul mai"transparent". Hai să nu ne certăm pe asta fiindcă nu avem de ce. Și știu. Conturile care folosesc I.a. se suspendează. Mno. O să folosesc alt libaj. Oki? Oki

| Violleta2022 a răspuns:

Spune-i asta lui, nu noua, ca nu te putem ajuta noi.

| Medussssa explică (pentru Violleta2022):

Așteptam să comentezi și tu pe aici )))

| Medussssa explică (pentru Kufu95):

Da am încercat. Rămân cu dureri de cap, de sâni și fără energie

| stef87 a răspuns:

Ai 30. El cat are? Pentru ca daca e mult mai in varsta, poate ca are alte preocupari principle care ii domina mintea, in timp ce tu probabil ii pari copilaroasa - just saying. Poate daca ii dai mai mult timp intre partide si il seduci, dar nu ii oferi sansa usor sa profite de sex, poate apreciaza altfel momentele cu tine.

Cine este cu principalul venit in casa, sau cum impartiti banii in casa? Pentru ca daca El vine epuizat de la munca, iar tu esti plictisita, e normal sa ti se para ciudat ca el nu are chef, in timp ce lui, paradoxal, normal sa fie last sa-si traga sufletul.

Cine munceste mai mult in actual sexual? Sa ghicesc: el? Pai daca sistemul lui s-a obisnuit cu "rasplata" de supraoboseala pentru acel moment de placere, care s-ar putea sa nu mai fie chiar placerea de alta data... Deja devine inchizitie. Cum era vorba... Mama-. pinge si eu trag.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Medussssa):

Ti-ai facut cont nou, dupa ce ti-a fost celalat suspendat?

Nope. Sunt noua. Vrei sa ma cunoști mai bine sau?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Medussssa):

Dupa afirmatia pe care ai facut-o mai sus "Așteptam să comentezi și tu pe aici )))" sunt convinsa ca esti un user vechi, care din diverse motive a revenit cu un cont nou.
Nu te-ai referit la nimeni altcineva decat la mine, desi sunt multi useri care raspund mai mult sau mai repede ca mine... asadar esti un lup in blana de oaie happy
Stai linistita, ca nu ma intereseaza sa te cunosc personal.

Draga mea haide să-ți spun ceva. Nu sunt nici lup nici oaie. Sunt o femeie. Legat de răspunsul meu obișnuiesc sa întru pe TPU sa vad cine ce mai discuta. Dar nu am avut un cont niciodată. Acesta e primul meu cont pe TPU. Așadar te cunosc de prin comentarii. Atâta tot.

| gzaharia a răspuns (pentru Medussssa):

Ea crede că sunt eu, stai liniștită

| gzaharia a răspuns (pentru gzaharia):

Dânsa crede că noi avem timp să stăm pe aici toată ziua să ne facem conturi că vezi doamne m-a blocat cineva și nu-i mai pot răspunde direct...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 30 de ani 2 tineri căsătoriți fac sex dimineața și seara.

Nu ai nimic tu ca femeie și e normal să vrei sex mult.

| Medussssa explică (pentru gzaharia):

E bun ))