anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa ies cu o fata pe afara si nu reusesc sa o scot din casa, cand am cunoscut-o am vorbit sa iesim si mi-a zis ca i-ar face placere dar de 2 saptamani im zice ca nu poate iesi din cauza ca are de invatat, acest motiv mi-l arunca mereu pentru a nu iesi afara, cum pot sa o conving sa iasa afara? cand i-am zis ca mergem la film in mall, imediat ar accepta, dar asa nu vrea, ce pot face?

6 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Ceva nu se leaga.Ai mers deja cu ea la un film sa nu? Daca da, si apoi nu mai vrea, poate nu ai lasat o impresie placuta. Daca nu ai iesit cu ea deloc pana acum, poate chiar are de invatat. Poate doar a fost draguta cu tine ca sa nu te simti prost, atunci cand ai cunoscut`o.

| JustStitch a răspuns (pentru WaterDrop):

Nu am mers inca la film, dar as vrea sa merg cu ea

| corbulalbrosu a răspuns:

Ai la indemana cea mai simpla metoda de a fi cu ea asa cum ai mentionat si tu : ""cand i-am zis ca mergem la film in mall, imediat ar accepta, dar asa nu vrea, ce pot face?"" O inviti la film....si gata, treaba-i ca si rezolvata. big grin

| darrio2007 a răspuns:

Scoate-o la film.Cam asta inteleg eu din tentativa asta de logica a ta. Spui ca ar accepta sa iasa.

| dragodana a răspuns:

Salut! Ii zici ca este recomandat sa faca o pauza de la invatat si cea mai buna forma de relaxare este sa iasa in parc, la plimbare sau la un suc sau la film.
Daca tot nu vrea uit-o.

| IAmTheLegendary a răspuns:

Du-o mane la film, apoi faci tu ceva o saruti frumos, pac pac, tac tac, gata, relatia e legata. big grin