| CanIPayInSwag a întrebat:

Am 15 ani si îmi place de o fata de aproximativ 3 ani. La un moment dat,țineam legătura cu ea in fiecare zi,dar lucrurile s-au răcit intre noi din cauza mea,deoarece am încetat sa mai vorbesc cu ea(nu întrebați "de ce",ca n-are rost). Am ajuns sa trecem unul pe lângă celalalt fara sa ne salutam,dar ultima data când ne-am întâlnit fata in fata mi-a zâmbit si mi-a spus "neata".Si da, ea m-a salutat prima pentru ca înlemnisem. Mi-am făcut un plan,zic să-mi încerc norocul. Eu stiu sa când la pian (chiar m-a văzut intr-un video pe internet si a dat like) si vreau sa interpretez piesa "When i was your man" de Bruno Mars,iar in timp ce ma filmează o amica de a mea, sa am scris pe mana numele ei cu o inimioara lângă,după care sa i-l trimit! Daca reacționează gen "Vai ce frumos,ai făcut asta pentru mine", sa o întreb daca vrea sa ieșim la o plimbare vineri seara? As vrea sa va ascult părerea despre planul meu cu piesa si cu bvineri seara, si daca doriți să-mi mai dați niste sfaturi pentru plan. As aprecia foarte mult, mulțumesc!

5 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Simpaticel.

| SkyPilot a răspuns:

Da, este o idee foarte buna. Chiar ii arati ca iti pasa de ea si o sa o impresioneze. Daca accepta si ii mai si oferi un trandafir rosu, iti va merge foarte bine!
Iar daca nu merge, nu ai pierdut nimic.

| CiprianZisSpartanu a răspuns:

Du-te si spune-i ca ii oferi o tura cu passatul mai bine

| Masochistul12 a răspuns:

Esti foarte romantic! imi place cum gandesti, o sa fie moarta dupa faza astalaughing) mult noroc! nu prea am ce sa zic, e clar ca o sa ii placa! Bafta! Fii tu insuti si fii sincer cu ea!

| cOsmania a răspuns:

Dar totusi daca nu-i place de fata ta (scuze ca ti-o zic asa) nu ai ce sa faci. Sunt si eu in situatia, ta de 2 ani stau dupa o fata cu care am inceput sa vorbesc recent, desi tot ea mi-a zis prima buna. Eu iti zic prieteneste sa fii atent ce faci, s-ar putea sa nu ii placa baietii asa romantici. Trebuie doar sa fii confident. Bafta!