| AnaMaria1939399292 a întrebat:

Buna ziua. De ce toate fufele de 40-50 ani umbla fără sutiene pe strada vara? Mi se pare penibil sa umbli ca femeie despuiată așa. Problema e ca e sezonul in care mereu m-am simțit amenințată și anxioasa, urăsc vara, urăsc tot. Anul trecut de fostul m-am despărțit tot din cauza tufelor din mall, eu lucrez in mall și mereu când am avut o relație a fost distras de astea. Umbla ca prostituatele toate fără sutiene crying și am început sa vb cu un băiat și mi se intampla aceleași lucruri și cu el. Ce sa fac sa ma împac cu lucrurile astea?

15 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Pentru ca pe masura ce inaintezi in varsta, atat ca femeie cat si ca barbat, atragi din ce in ce mai putine priviri...iar daca nu ai indeajuns de multa intelepciune incat sa intelegi ca incercand sa te lupti cu acest "fenomen", devii doar ridicol/a, atunci recurgi la acest gen de artificii "disperate", cum ar fi "uitarea sutienului acasa".winking

| AnaMaria1939399292 explică (pentru wildthing):

Urate nu sunt, nu au pielea aia de găina, dar se vede ca sunt întreținute. Dacă arați bine asta nu înseamnă ca trebuie sa te expui ca o… părerea mea

| Marius22222222222 a răspuns (pentru AnaMaria1939399292):

Scandal mare pentru un sutien

| wildthing a răspuns (pentru AnaMaria1939399292):

Daca acum nu sunt urate, imagineaza-ti cum erau cu 20 de ani in urma. Cu siguranta aratau mult mai bine si erau obisnuite sa aiba parte de mult mai multa atentie decat acum. Faptul ca nu mai atrag la fel de multe priviri ca in trecut, le frustreaza si le impinge catre un comportament de genul celui mentionat de tine.

regis
| regis a răspuns:

Esti ruda cu Dabija?

| mihai69 a răspuns:

De ce nu? pentru că pot! Și tu ai putea, doar să vrei.
Ce să faci? Să mergi la un psiholog să îți recâștigi încrederea în tine. Ce, tu nu ai țâțe? Și sigur mai mișto decât alea de 40-50 de care te temi...

| dullcat a răspuns:

Buna.Daca dai numai pesti tipi care isi pierd atentia pentru o pereche de sani, mai ales pentru femei aproape de varsta pensionarii, in locul tau mi-as reevalua gusturile.Iar in general femeile pot merge imbracate cum doresc, calm your tits. laughing

| Marius22222222222 a răspuns:

Că dacă vrea sa vadă în san parcă neapărat în mall? arata-i ce sâni ai tu sa nu se mai uite la altele

| iulia0514 a răspuns:

Pentru ca își permit și dacă au ce arăta nu vad unde e problema!

| Robert2526 a răspuns:

Ai doua solutii

1.Iti gasesti un iubit care nu se uita dupa genul ala de femei.
2. Ignori acest lucru, pentru ca de cele mai multe ori, doar se uita si atat, cam asa sunt barbatii. Nu inseamna ca se viseaza cu babaciunea in pat

| haileewatson a răspuns:

Nu inteleg. Sanii nu sunt o parte din corpul uman? Nu ii au toti oamenii? Barbatii pot umbla fara tricou vara dar femeile nu au voie fara sutien? Daca nu iti place nu te uita laughing de fapt problema e alta; ai nevoie grava de psiholog pentru problemele tale de self esteem si frustrare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic că dai vina pe alte femei pentru eșecurile tale în relații. Păi dacă și al doilea face la fel ca primul, nu cumva problema e la tine? La ce tip de bărbați cauți? Caută unul cu job de 10 ore și nu o să aibă timp de uitat la altele pe stradă, dar nici timp de plimbat prin mall cu tine.

| AnaMaria1939399292 explică (pentru anonim_4396):

Pai e coleg cu mine in mall și lucram 12 h laughing

| Sistemulxxl a răspuns:

Tu nu ai ce arata si porti sutiene buretate?

| Musca88 a răspuns:

????