| didiDia a întrebat:

Va rog sa-mi spuneti daca barbatii pot face dragoste/ sex si cu femeile de care nu se simt atrasi fizic (sexual) sau daca din contra acest lucru este imposibil. (ma refer la barbatii intregi la minte, nu la pedofili/violatori etc.) Multumesc.

7 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna didiDiahappy dragoste faci doar atunci cand scanteia e de partea amandurora, iubesti, esti iubita si sunteti atrasi unul de celalalt, un barbat face doar sex cu o persoana de care nu se simte atras, o face doar sa mai bifeze un numar, ori pentru a se racori, in ziua de azi e posibil orice chiar si sex din prima clipa/intalnire etc. pune-ti tu intrebarea asta in gandul tau daca poti face dragoste cu un barbat de care sa nu fii atrasa si iti vei afla raspunsul 100%.
O seara buna si frumoasa sa aihappy

| didiDia explică (pentru caramela):

Nu are rost sa ma intreb in legatura cu mine pentru ca eu stiu deja raspunsul. Eu sunt curioasa cum gandesc barbatii vis a vis de femei.

| caramela a răspuns (pentru didiDia):

Cand e vorba de dragoste, femeia se implica mai mult, cand e vorba de sex, barbatul sare primul si nu mai conteaza atractia fizica.
O seara bunahappy

| Neinteresantul a răspuns:

Normal. Era o vorba. "p*z*a nu stie carte"... pe multi ii intereseaza doar gaura dintre picioare. Ca pana la urma e acelasi sentiment, toate aveti gaura...

| luck96 a răspuns:

Da, pot face, dupa ce so distrat sau alte ocazii insa dupa un studiu facut de niste oameni destepti, s-o constat ca femeile au sansa mai mare de a avea orgasm atunci cand o fac cu cei de care sunt atrasi, fiindca o femeie daca nu are oragasm in timpul actului sexual nu are acea satisfatictie la final caci in acelasi studiu cand are orgasm o femeie, sunt stimulate multe parti ale creierului facand-o sa se simta super timp de 8-9 secunde. Insa la barbati nu prea conteaza asta, indiferent daca o fac cu cineva de care sunt atrasi sau de cineva de care nu, tot aceeasi stimulare este, iar placerea aceea deosebita dureaza 3-4 secunde.

| neutrino a răspuns:

Noaptea toate pisicile sunt negre si femeile frumoase.

| ShNySnYGer a răspuns:

Lol dc nu? Depinde si de "barbati" nu toti fac asta

Întrebări similare