Eu zic sa vorbesti cu el serios, poate el chiar e indragostit de aia si n-ai ce face ca e sau nu curva! Pana la urma, pe el nu il intereseaza asta!
Intr-un fel sau altul tot vei merge caci e tatal tau si trebuie sa ii fi alaturi!
Stricai nunta sau relatia dintre ei
poti sal minti pe tatal tau ca ai vazut-o facand nsuh ce, etc
U zic ca ar trebui sa vorbesti cu el. cat despre ea poti inecracasa vorbesti cu ea poate va fi de treaba si va veti intelege bien nu se stie niciodata cum e ea pe dinautru doar asa cum zic alti ca e nu e bine sa judeci o carte dupa coperara... sper ca te-am ajutat
bafta
Nu te mai consuma si nu mai plange pentru ca iti faci rau singura daca continui sa plangi. oricum din cate spui nu ai ce sa faci oricum imi pare foarte rau pentru ce ti se intampla nu doresc asta nimanui. daca nu vrei sa te duci la nunta nu te duci pur si simplu nu te duci pentru ca nu vrei nimeni nu poate sa te oblige sa faci ceva ce nu vrei. cel mai bine pentru tine este sa numai plangi si sa nut e mai consumi pentru ca iti faci rau singura.bafta:*
Andra. Tatal tau este destul de matur incat sa stie ce e bine si ce e rau pentru el. Tu nu trebuie sa ai nimic de aface cu acea femei tu ai o mama. Pe ea poti doar sa o consideri sotia tatalui tau nici prietena nici nimic altceva. Dar nici nu trebuie sa te distantezi de tatal tau.
Naspa situatie.
Dar nu estiu sigura care ai parintii despartiti
Nu stiu cum e, dar ma gandesc ca nu ar trebui sa plangi atat, parintii tai s-au despartit pentru ca numai puteau sta impreuna si probabil si-au dat seama acum de anumite chestii.si da se poate ca tatal tau sa faca asta doar pentru a o face pe maica`ta geloasa.
Acum nu stiu... tu`ti cunosti situatia cel mai bine
Nu uita ca aman2 te iubesc
Buna! Pay... poti vorbii inca o data cu tatal tau, sa-i zici ca tu din cauza lui plangi intr-una etc. sa vezi daca renunta la curva aia [ cum ii zici tu ] sau la fiica lui. Daca el renunta la tine pentru aia, inseamna ca nu este un tata adevarat . [imi pare rau pentru tine]. U trebuie sa vb cu el, daca nu-si da seama ce face, mai tarziu toti o sa rada de el si de aia! Atunci sa nu zica ca nimeni nu l-a avertizat. Tu, esti fiica lui si tii la el, deci nu prea te intereseaza ce zic altii. Iar la nunta, daca tu nu vii, sa speram ca o sa-si dea seama ce greseala a facut, si pe-o parte te-a pierdut [ daca o alege p-aia ] scuze. eu asa cred
Si eu trec prin aceeasi chestie. Numai ca parintii mei inca nu au divortat inca, tatal meu va baga divort saptamana viitoare. Este greu, da sa incerci sa accepti faptul ca ai tai nu se mai inteleg. Cel mai bine ar fi sa incerci sa vorbesti serios cu el sa-i explici si ceea ce crezi tu despre asta, in speranta ca va fi ok. Tu ar trebui sa incerci sa ramai neutra pentru ca amandoi sunt parintii tai si te iubesc la fel de mult amandoi. Stai linistita ca o sa fie totul bine, vei vedea ...nu e cazul sa te intristezi pentru ca viata merge mai departe
Chiar esti intr-o situatie delicata.Ai incercat sa-ti convingi parintii sa se impace sau macar sa fie amici? Daca tu o urasti pe femeia cu care se insoara tatal tau si daca esti asa suparata nu te duce.Mai bine opreste-te din plans ca n-o sa rezolvi nimic, dar chiar crezi ca faci bine? Ar trebui sa fi acolo pentru tatal tau.Cred ca prezenta ta l-ar bucura mult.
Si eu sunt in aceeasi situatie ca tine sincer si stiu cum este, dar m-am resemnat viata merge inainte, poate tatal tau chiar o place pe acea femeie.noi nu putem face nimic daca asa au ales ei.la mama ta poate ca nu mai tine. (cum este si in cazul meu ), dar pe tine cu siguranta te iubeste. NU mai fi trista nu merita
Am citit toate raspunsurile dar as vrea sa te intreb ceva ce nimeni nu a intrebat :
Ai cunoscut-o cumva sa vezi daca este asa cum crezi tu? adica o tarfa?
Poate inima ei este altfel incearca sa te intelegi si vezi cum e daca e asa cum zici tu ar fi mai bine sa vorbesti neaparat cu tatal tau sa nu faca o greseala mare...