Chiar azi am vazut u doar 18 lei jumatati de inima de argint! mergi si tu la un magazin de bijuterii in apropiere si ia!
va fi cel mai dragut cadou. ![]()
![]()
daca nu vrei asa ceca, inrameaza o poza cu voi doi, fa-i singurica o perna in forma de inima cum i-am facut eu si am scris initialele noastre cu puf
sau
fa-i un ursulet ![]()
gasesti tu variante la buget mic. :*
Rezerva ziua numai pentru voi, tu esti cel mai frumos cadou pentru el. Faceti dragoste si implineste-i o fantezie.Te va tine minte toata viata.
Dal dracul de cadou, daca ai buget mic mai bine nu fa cadou, mai bine ofera-i o partida nebuna de sex.
Buna!
Ai putea sa-i cumperi de pilda,
http://www.funcadouri.ro/index.php/product/lang/bg/view/1727/category/3/
sau http://www.funcadouri.ro/index.php/product/lang/bg/view/1238/category/3/
In plus, pe acel site, gasesti o gramada de cadouri interesante.
Te pup!
Buna1 21Cumpara-i un ceas de mana dragut si elegant, un parfum fin, eventual preferatul lui, o cravata sau o camasa in cukloarea lui preferata, un lantisor de argint cu un panadtiv in forma de inimioara sau cruciulita sau trifoi, o iconita de argint cu Maica Domnului sau cu Sfantul lui protector(daca are nume de sfant), o carte din genul sau domeniul care il pasioneaza, un Cd cu muzica preferata, o sticla de smapanie buna(daca are peste 18 ani), la care adauga o poza cu voi doi in rama sau un album cu poze cu voi doi de la incepututl relatiei voastre si pana in prezent plus o felicitare facuta de mna ata si un Sincer "La multi ani!" si "te iubesc!".La multi ani iubitului tau si sa fiti fericiti impreuna.
Sincer indiferent de varsta de stadiu relatiei o rama (15 lei) o poza cu voi 1-2 lei printata la un magazin de fotografii e cel mai frumos cadou i.am facut asta prietenului meu cand am implinit 1 an de relatie si s.a bucurat nespus..pana in 20 de lei iesi super :* sper ca te.am
ajutat
Daca tipu-i romantic poate merge, dar daca-i mai serios incerca sa-i cumperi sau sa-i confectionezi ceva ce-i place lui cu adevarat, daca vrei sa conteze, deoarece saracu o sa-i zica ca-i place de rusine, dar...
Pai. depinde cati ani are
ai putea sa ii cumperi un ceas frumos sau daca sunteti ''copii'' sa ii personalizezi o pernuta, o inimioara sau ceva de genul, daca ii stii gusturile -ai putea lua parfumul preferat... nu mai stiu
funda? :*