10 minute e cam de 10 ori mai mult decât la mulți bărbați.
Deci nu, nu ejaculează deloc repede!
Inseamna ca nu si-a dat silinta.
Dincolo de ridicolul intrebarii, tu te-ai uitat pe ceas?
Multi isi dau drumul rapid pentru ca nu au rezistenta, nu e intotdeauna vorba de atractie, dar daca e excitat grav, daca gemi senzual, clar isi poate da drumul mai devreme
In mod normal, nu dureaza mai mult decat cateva minute, maxim 3 in momentul penetrarii, orice trece de acel timp provine fie din cauze medicale, fie din cauza unui ajutor pentru rezistenta.
Depinde ce s-a petrecut in acele 10 minute, daca incluzi tot actul, asta nu tine de ejaticularea rapida.
Daca te referi la acele 10 minute doar la o consistenta a penisului, cel mai probabil a folosit ceva pastila pentru a nu ejaticula.
Nu ia nimic
Prima data ia luat 30 de minute, ..acuma 10 min, de aceea mă întrebam...el a zis ca e foarte atrasă... atât.
Nu rezista nici un barbat atat de mult si sunt 4 posibile variante:
prima: foloseste pastila pentru a rezista
a doua: are ceva probleme
a treia: fie se opreste din treaba lui lasand tensiunea provocata de excitatie si isi reia dupa cateva minute iar activitatea / cand simte ca se apropie "momentul", se gandeste la ceva negativ pentru a-si scadea excitatia.
a patra varianta: stimulandu-se foarte mult zilnic, duce la o crestere a timpului pana cand "termina", dar lucrul asta se observa din cantitatea de lichid fiind evident mai putina,
A treia variantă! Si la fel a făcut si cu cele 10 minute...
"3 in momentul penetrarii, orice trece de acel timp provine fie din cauze medicale, fie din cauza unui ajutor pentru rezistenta."
) de unde iti iei informatiile astea pe care le prezinti cu atata siguranta? Din cauze medicale auzi...
)
Anti-depresivele, Propranololul si multe alte medicamente pot afecta chestia asta VoidEternal. in fine, daca tu nu ai vazut vulturul plesuv asta nu inseamna ca el nu exista, (daca nu intelegi comparatia mea din deficit de inteligenta, doresc sa iti explic ca daca nu ai intalnit cazuri in care unele tratamente pot afecta alte chestii ca efecte secundare, asta nu inseamna ca nu exista)
Vad multe comentarii cum ca barbatul nu rezista mai mult de 3-5 minute, si mie ca daca eu spun ca la mine ma tine mai mult si anume 10-15 min, spuneti ca mananc rahat .
Pentru context, la mine o partida dureaza in medie vreo 30-40 de minute. Jumatate sau mai mult de jumatate din timp, e preludiul. Precizez ca nu sufar de nici o conditie medicala. Pur si simplu mie imi face mai multa placere ( si partenerei ) sa prelungesc momentul.
Bossulica, daca nu esti medic nu mai pune diagnostice. Sa zici ca orice dureaza peste 3 minute are cauze medicale si iese in afara "normalului" este o prostie colosala indiferent de ce impresie ai tu despre nivelul meu de inteligenta asupra caruia iti dai cu parerea ca si asupra subiectului postarii.
Mercic pentru diagnostic, aparent doar medicii au voie sa vorbeasca despre sex acum, notat.
Ce am spus legat de cele 3 minute este o observatie generala, nu e reteta medicala cu parafa.
Exista o variantie mare intre barbatii, unii ejaculeaza in 2-3 minute, altii rezista mai mult, o zi sau doua fara sa foloseasca pastile sau sa existe probleme, ce am spus eu era o medie statistica din unele surse, nu e o regula batuta in cuie.
Da,inseamna probabil ca s-a excitat foarte tare, nu înțeleg, cum sa ejaculeze în 3 minute,(cum zicea cineva pe aici)pe tine când te mai satisface? În mesajul tău, înțeleg ca l-a ținut prea puțin 10 min și n-ai apucat și tu sa te simți bine. Daca toată partida durează 10 min, mie mi se pare puțin. Eu sunt căsătorită de mulți ani și durează mai mult de 10 minute.Cred ca a fost o întâmplare, nu înseamnă că se repeta de fiecare data!
Da.bun,am dat fundă greșit.
E în regula, nu caut funda și apreciere.Caut sa înțeleg și sa ajut! Sper ca te-am ajutat cu răspunsul meu!
maximrobertalin întreabă:
Rosssaaa întreabă: