Folosesc fell it de la lidl, feel thin de la durex
Mai este unu invisible dar mii se pare la fel ca cele mentionate
Alea roșii care sunt? Ma interesează sa tie cât mai aproape de feelingul fără. Am văzut ca le penny sunt cu 40 și la farmacie cu 50 durexul. Doar ca pot fi și înțepate
ca o făcut asa una nu demult în nu știu ce supermarket
Am ceva afaceri de discutat la pielea goala curând sa zic asa
Ai făcut ceva cu somnul azi noapte? Melatonina la insomnii nu prea ajuta zic eu
Da,după o ora m-a luat somnul.
Deci ai cunoscut o civila, vezi ca se poate
bravo!
Asa am auzit si eu si de inca un fel. Dar nu stiu care sunt alea marime universala, cum le deosebesti? Alea rosii de care sunt?
Daca cutia este sigilata... Infasurata in folie. Da, alea in rosu
Plăcerea sa fie cât mai apropiata de normalul neprotejat. Prezervativul sa fie cât mai subțire ma interesează. Sa simt placerea cât mai bine posibil.
Sensitive cu fell thin am auzit ca sunt asemanatoare. Eu doar asa ca ma informez, de cumparat se ocupa tipa
Nu am prea bagat de seama cand am mai cumparat, de la farmacii am cumparat. Alea iti dau de care vor, nu te intreaba de cum ai vrea sa fie
Masculan am mai avut
Nu stiu daca ai vazut, dar o tipa cu capu cred, a intepat toate prezervativele dintr-un supermarket
Mai ieftine cu 10 lei ca in farmacii sunt
2 euro. La farmacii se vand cu 10 euro durexul si la supermarket penny cu 8 euro.
Poate or mai fi si altele ca aia? De la farmacie stii sigur ca nu sunt intepate de nimeni.
Peste tot se intampla "chestii" nu cred ca doar in Romania. Poate ca nu ai auzit sau citit pe net
Mai ales la americanii, am vazut pe CBS channel.
Nu am văzut sau auzit de asa varianta. E mai bun ca feel thin chiar?
Marius22222222222 întreabă:
anonim_4396 întreabă: