|

Cat de mult conteaza pentru voi frumusetea fizica a partenerului/partenerei? Puneți accent mare pe aspectul fizic in alegerea partenerului?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sa fim seriosi, lasa visatoarele si visatorii sa spuna ca frumusetea fizica nu conteaza traind calarind unicornii roz, caci realitatea le demonstreaza contrariul. Prima impresie ti-o face aspectul fizic.

In alegerea partenerei conteaza si multe alte aspecte, dar poarta va fi intotdeauna fizicul.

22 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu conteaza pentru mine, refuz sentimentalismul... sex cat mai mult cu femei de cetatenie europeana, brazilia, argentina incluse - excluse romancele... m-am scarbit de romance au multe fite in cap nici de educatie nu au habar

| a răspuns:

Nu extrem de mult, dar contează. contează mai mult cum mă face să mă simt și să reușească să trezească sentimente în mine

| a răspuns:

Atractia fizica este vitala in orice intereactiune umana nu doar cand vine vorba de relati,oameni frumosi sunt perceputi diferit fata de cei urati,castiga mai mult, sunt mai sociali, mai de incredere ca prima impresie, ce sa vezi inteligenta la prima vedere, in lipsa unei atracti fizice de ce ai sta cu un om

| a răspuns:

Daca barbatul este chiar si numai/doar cu ''doar o secunda'' mai frumos decat este dracul, dar este bun si docil, in acel caz in mod sigur reprezinta... ''idealul'' in casnicie. big grin
In schimb daca este vorba doar de o relatie pasagera, sau numai o simpla aventura, in acel caz aspectul fizic al partener/ei/ului poate fi hotarator pentru a exista ambianta necesara de a te simti cat mai bine in compania celuilalt. big grin

| a răspuns:

Care partener? Sexual? De viață? De laborator la chimie?
Sunt o grămadă de situații aici. Depinde cum cunoști persoana respectivă, ce contacte ai cu ea înainte să te "îndrăgostești" și alte 100 de lucruri.
Dacă merg în parc și îmi propun să-mi găsesc iubirea vieții, o s-o aleg pe cea mai frumoasă și în funcție de cum sunt refuzat îmi scad standardele de frumusețe(aici vorbesc mai mult la general și cum ar trebui să se întâmple, pe mine nu mă refuză nimeni).
Dacă sunt la muncă și mă înțeleg foarte bine cu o tipă, suntem prieteni, vorbim, ieșim, realizez că îmi place mult, fizicul contează mai puțin. Până la urmă, la cât ai văzut-o, ea devine din urâtă (în cazul în care e) "normală" și din normală în frumoasă, dacă începi să ai sentimente pentru ea.

Ca și tip, dacă reușești să faci o tipă să vorbească cu tine și știi cum s-o faci să fie interesată de tine, chiar dacă te cataloghează ca "meh" din punct de vedere al frumuseții, tu poți s-o faci să-ți accepte cererea în căsătorie. Urât ești când ai probleme fizice, medicale. Meh, ești când ai nasul de 30cm, dar totuși arati mai bine decât unul cu nasul ok, pentru că știi cum să te îmbraci, să-ți faci părul și știi să combini lucrurile astfel încât nasul ăla de pinochio să se integreze în peisaj și din urât să se facă meh. Și cu meh ăsta, putem lucra. Meh + caracter, atitudine și inteligență = Selena Gomez e gagică-ta.
La femei e la fel.
Nu ai fund, nu purta iegări ca ultima țărancă. Ia-ți niște blugi puțin mai largi, vara nu purta blugi din ăia de la fetițe doar să-ți stea strânși pe fundul ăla pe care oricum nu-l ai. Mănâncă mai mult, mergi la sală astfel încât să fii cea mai bună versiune a ta. Apoi, când devii meh, trecem la caracter, atitudine, inteligență, căutăm aceleași lucruri ca și tipele. S-ar putea să mai vrem să facem sex uneori și cu una care arată bine și cu haine care ție-ți vin oribil, dar la fel ați vrea și voi. Dar până la urmă, tu ziceai dacă punem accent pe aspectul fizic în alegerea partenerei, deci dacă avem fantezii cu alte tipe dar suntem căsătoriți și sunteți centrul universului nostru, nu ți-ai atins scopul?
Cred că am deviat rău. Și îmi e și lene să recitesc ce aberații am scris și cum le-am scris, că probabil sfârșesc ștergând tot și ignorând întrebarea.

| a răspuns (pentru LoveSleep):

Păi multe care nu au fund poarta iegari, că se vede bine, dar când le dezbraci arata nașpa. Alea care arata mișto nu simt ele sa și arate așa mult formele.

| a răspuns:

Da conteaza, daca nu e super drăguță măcar sa aiba un corp mișto, daca are și un caracter care mă atrage m-a câștigat. Sunt plusuri ai minusuri.

| a răspuns:

Pun accent pe creierul lui. Dacă e prost, ce să fac cu el? N-am ce.

Legat de frumusețe, e trecătoare, așa că NU merită să-i cedezi, frumuseții!

Dă-o în mă-sa frumusețe. Hai....creierul la... bătaie! Facă-și treabă bine.

| a răspuns (pentru ancaval):

Vrajeala la maxim

| a răspuns (pentru RAY):

De ce vrăjeală? Cum dovedești că e vrăjeală? Mă cunoști? NU. 100% nu mă cunoști, și nici nu o să ai ocazia, din păcate pentru tine, că pentru mine e perfect.

| a răspuns (pentru ancaval):

Logic ca pot dovedi ca e vrajeala

| a răspuns (pentru RAY):

Dovedește atunci. Ce mai stai?

| a răspuns (pentru RAY):

Ce?

Te rog din tot sufletul să mă lași naibi cu wikipedia sau cu miki, piți, țiți sau cum vrei tu.

Pe bune? Ești serios, omule? Câți ani ai? Tu n-ai dat de o muiere țais și poate că de aia NU crezi?

| a răspuns (pentru ancaval):

La ce caracter ai clar nu pui accent pe inteligent, pa

| a răspuns (pentru RAY):

Ce caracter am? Că nu mă cunoști, deci nu poți zice mai nimic despre mine. Că vrei tu să pui de la tine, asta e altceva...DAR nu are valoare, despre ce vorbim?

Degeaba pa.....asta-i la grădi. Dar dacă tot vrei pa, atunci pa. Na, ce să mai zici? Tot felul de oameni!

| a răspuns (pentru ancaval):

Se referea că nu ești inteligenta pentru că nu-l alegi pe el, desteapt-o

| a răspuns (pentru Morbid):

1. Nu mă interesează la ce se referea el, un străin de pe net.
2. Nu mă face "desteapt-o" pentru că nu impresionezi pe nimeni. Crede-mă! Texte de astea...expirate...au mulți!
3. Nu mai vorbi cu mine. Vezi-ți de activitățile tale.

| a răspuns (pentru ancaval):

Ce sa fac, nu prea țin pasul cu moda. Eu incercam sa mă "dau" la tine in sens că ai dreptate și le spui bine la fraieri, nu incercam sa par interesant și să te pun într-o lumină proastă. Ce vina am eu că ai avut atât de multe experiențe nașpa cu tipi?

| a răspuns (pentru Morbid):

Măi fecior...nu prea le nimerești. Bine, e și 01:20, te înțeleg!
Mulțam lui Dumnezeu că NU am luat țeapă de la băieți, chiar am fost căutată de băieți de nota 10, și DOAR pentru ceva SERIOS. Au tot respectul de la mine, și eu de la ei. Știm să fim oameni.
Și ce fel de om ești tu, așa fel de oameni vin și în viața ta.
Chiar nu ai reușit să mă jignești când ai zis "mulți", eu știu că lumea vorbește FĂRĂ să cunoască situația.
Și na...așa-i românul: ori te susține, ori te înfundă!

| a răspuns:

100%

| a răspuns:

Pentru mine nu conteaza deloc.