Metoda retragerii NU functioneaza in cazul partidelor sexuale multiple, fiind o metoda sigura sa ramai insarcinata de fapt, deoarece ramane sperma pe teava de la partida anterioara, care se scurge in vaginul fetei, imediat cum introduce penisul, pentru a doua partida sexuala, putand sa lase fata insarcinata.
Metoda retragerii este buna DOAR in cazul in care barbatul are experienta multa si stie exact momentul cand sa-l retraga, inainte de ejaculare si doar 1 singur act sexual.
Eu mă retrag când văd că se îngroaşă gluma.
De rămas, rămân până la o doua înjurătură.
Nu ştiu câte acte sau numere, cum spui tu, ține.Nu am stat niciodată pâna la final.Nu sunt de meserie martor.
Metoda retragerii o folosești o singură dată în timpul unei partide de sex. Chiar și așa eficiența este destul de scăzută. Faza cu urinatul după ejaculare intra deja la categoria povești, adică riscul de sarcina este enorm. Acum fiecare este liber să o încerce pe pielea lui.
Nu recomand dar din experienta proprie 1 an jumate am facut sex cu o fata de fiecare data neprotejat si am scos-o inainte sa ejaculez dar dupa acel moment nu am mai avut contact sexual in ziua respectiva dar reamintesc ca nu recomand