Bună.
Dar voi stați cu cărțile de identitate la gât, vă fierbeți unul pe altul la aburi sau ce?
Nu ai treabă cu gura lumii care este slobodă, înțelegere și comunicare să fie în relația voastră, încredere și respect.
Pa, pa.
Avantaje si dezavantaje, varstra, depinde cum gandes-te, e ceva serios, sau ca sa profite de unele placeri.
Nu ai niciun avantaj, decat cel mult bifezi ca ai o relatie si in acest fel esti in rand cu lumea.
Avantaje : esti mai desteapta/matura decat de el de doua ori!
Dezavantaje : multe! Arati comic! Cu un tip mai tanar decat tine,,, e mai imatur, mai copilaros, etc. Deci, nu va dura mult oricum relatia. Astfel de relatii nu dureaza niciodata.
Deci, fa ce vrei, oricum vei gasi pe altul, stai linistita.
Sincer eu cred ca tu ar trebui sa te iei dupa avantaje si dezavantaje. Important este sa va iubiti si sa va intelegeti.Sa nu tineti cont de gura lumii, si sa le demonstrati ca vorbele lor nu au nici un efect pentru voi.Important este sa iti placa tie, nu lor.Si eu am avut o relatie de 2 ani jumate cu un baiat mai mic, si m-am inteles bine cu el, deci se poate
Inainte da dai comenturi din astea "destepte " de ce nu intrebi cum e partenerul, sau ai puteri telepatice?
Numai poti tu de gura lumii. am avut o relatie de 3 ani cu o fata mai mare ca mine cu aproape 2 ani. cu tatal ei la inceput am crezut ca o sa am probleme ca era la fel, a pai e mai mic etc etc, dar cand m-a vazut si am vorbit vreo 2 ore si-a dat seama ca sunt mai matur decat majoritatea celor de varsta mea, plus ca eram cu un cap peste ea (cred ca sau mai adaugat puncte ). daca e matur destul pentru tine, nu ai de ce sa iti faci griji.
Daca voi va placeti reciproc si e ok totul intre voi... fi-ti impreuna, nu ascultati de gura lumii.
Upss, nu am stiut ca am atins o coarda sensibila. Vorbeam in general, sunt si exceptii.
PisicutaMiauBAU întreabă:
anonim_4396 întreabă: