| XoOxXo a întrebat:

Ce credeti daca as dormi cu prietenul meu impreuna intr-un pat, el s-ar gandi la sex? (El mereu imi spune ca nu s-ar gandi)

11 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Cred ca s-ar gandi, dar nu poti sa-l condamni ca s-ar gani. Nu face nimic rau, toti baietii (si fetele) au fantezii. Ce e rau in asta? Whatever oricine poate sa zica "nu m-as gandi", tu nu trebuie sa-l crezi. E ceva evident ca are si el fantezii cu iubita lui. Tu ar trebui sa te simti flatata.

| butt3rfly16 a răspuns:

Ai putea sa ai incredere in el si poti vedea ca este adv ceea ce spune doar daca vei dormi cu el in pat. Din propria experienta iti spun ca nu neaparat daca dormi cu un baiat in pat vrea sex, poti sa dormi cu el in pat si sa va tineti in brate, sa va uitati la un film.Toul depinde de el si tu stii cel mai bine de ce este in stare.Bafta!winking

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Sar putea gandi dar nu sa practice happy!

| BlueHusky a răspuns:

Da, s-ar gandi si nu cred ca e ceva rau happy... probabil ca iti spune ca nu se gandeste ca sa poata dormi cu tine (si daca e asa cum cred chiar nu o sa vrea sex). Ps Este evident ca ma pot insela!

| RMihai a răspuns:

Depinde dupa cum il cunosti, poate nu chiar la sex dar atingeri saruturi piting intr-un cumvant te poti astepta, daca el nu intrece masura iar tu ii arati ca nu se poate ajunge acolo, va puteti culca linistiti

| DJSkillzPhiladelphia76ers a răspuns:

Nu e adevarat eu pot sa ma culc fara sa ma gandesc pentru mine cuvantul 'sex' nu prea existawinking

| anonim_4396 a răspuns (pentru DJSkillzPhiladelphia76ers):

Esti impotent?

| Andrada_5314 a răspuns:

thinking tu ce crezi
mintea barbatiilor este un mecanism simplu
Eu zic ca da pentru ca oricum ei nu rez tentatiei

| Yodaime a răspuns:

Orice baiat s-ar gandi happy. Dar asta nu inseamna ca iti va cere, daca el a zis ca n-o sa se gandescawinking Ai incredere in el

Sunt baiat si eu as face la fel happy

| Yodaime a răspuns:

Si chestia cu sexul happytotul vine de la sine happy nu trebuie sa iti faci griji...Ai incredere in prietenu tau

| Ionutz1998 a răspuns:

Eo asa cred! Oricine s-ar gandi la asta