| lucian_5549 a întrebat:

Ce decizii credeti ca sunt mai bune in situatii de cumpana si incertitudine in legatura cu o persoana de care va place,. bazate pe sentimente si pe ceea ce simtiti sau cele rationale?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai luat in calcul toate aspectele problemei, cred ca ratiunea te poate face sa iei o decizie corecta.

3 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

La mine intuitia e de baza. Daca nu actionez conform intuitiei, am o stare de disconfort. In timp ce daca actionez dupa cum simt, chiar daca iese nasol, aceasta stare de disconfort lipseste. Macar am facut ce am simtit, am fost in conformitate cu sentimentele mele, daca se intampla ceva nasol, asta e, nu e capat de lume.

eileen
| eileen a răspuns:

Exact ce spune Oliana. Din moment ce ai indoieli cu privire la cea de care iti place, acorda-ti un timp in care iti pui in ordine sentimentele si sa vezi daca au vreo reactie la celalalt. Daca vezi ca nu se poate si sunt atatea motive care nu va permit sa fiti impreuna, atunci ratiunea este cheia aici. Gandeste cu creierul, nu cu inima! Stiu ca este practic imposibil, dar da-te la o parte un pic, priveste ca si cand nu ai fi tu implicat si vezi daca se joaca cu tine...

auran
| auran a răspuns:

Nu intotdeauna rationamentul este cel care dicteaza dar, este bine sa tii cont si de acesta.