| Miky267 a întrebat:

Ce efect are muzica asupra noastra? De când m-am despărțit de prietenul meu sunt tot timpul stresată și îmi vine să plâng.
Am încercat merg la plimbare, să fac sport dar nu m-au ajutat cu nimic.

Atunci când ascult muzică mă descarc.
De obicei dansez ca să uit de griji.
Credeți că este o metodă bună pentru a uita de fostul? Ne ajută muzica?

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu cand m-am despartit de prima mea iubire nu am mai ascultat de iubire vreo cateva luni bune doar muzica rock,hip hop,si cu filmele romantice am incheiato, incearca sa iti ocupi timpul mereu cu ceva, invata o limba, mergi pe jos, du-te la ștrand, citeste o carte, viziteaza cultura din orasul tau, nu sta in casă si sa plangi dupa el ca nu are rost

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Da, muzica ajuta, dar nu mereu.
Pentru a trece peste o despartire, e bun orice te face sa te simti bine, cu exceptia drogurilor si a alcoolului in exces.
Unii se simt bine plimbandu-se (parc, bicicleta, condus, excursie cu trenul, etc), altii deseneaza, canta, picteaza, se joaca, ies cu gasca, etc.

| ShelbyGT a răspuns:

Chiar ajuta dar în cazul meu unele melodii îmi aduc aminte de fosta și ma baga într-o tristețe profunda.

| mastadont a răspuns:

Da, este o metodă foarte bună. Muzica ne afectează emoțional, ne modifică emoțiile și starea de spirit. Dacă asculți muzică tristă te vei simți tristă, dacă asculți muzică ritmată te vei simți energică, etc. Tot ceea ce te face să te simți bine, să te simți tu însuți te ajută să uiți mai repede.

| Ppaulmmle a răspuns:

Daca asta te face sa te simti bine atunci nu are nici o inportanta cum reactioneaza altii sau ce cred ei despre aceasta terapie. Personal cred ca ar trebui sa iti muti toata atentia asupra ta in prezent mutand-o astfel (atentia) de la voi ( ca si fost cuplu )din trecut.

| Lecorbusier a răspuns:

Asta iti arata ca iti trebuie niste hobbyuri sa uiti de griji.cauta ceva care ti place poate e chiar dansul fa asta hobbyul tau