| Miihaa a întrebat:

Ce parere aveti despre cei care platesc pentru relatii sexuale? Adica cei care se duc la prostituate

69 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns (pentru Miihaa):

Asta nu mi se pare o scuza. Eu nu as vedea bine un baiat care a fost la prostituate si apoi sa fie iubitul meu. Acum sa nu-mi sari in cap, e strict parerea mea.happy

| Aasdfghj a răspuns (pentru Hitback):

Pai sincer, chiar trebuie sa fii disperat pentru a merge la prostituate. Sunt o gramada de obsedate care vor sex. Daca un baiat chiar ar vrea nevoia asta, isi poate gasi pe una.
"Poate prietena nu vrea sau nu e pregatita pentru sex " O dam in altele deja. Pai daca esti unul de genul asta, e clar ca nu-i nimic de capul tau. Vobesc in general.happy
Acum mai imi sare cineva in cap pentru ca am dreptul la o parere.laughing Astept...

| cosmin986522 a răspuns (pentru Aasdfghj):

" In al doilea rand la prostituate poti face unele nebunii( ca orice baiat) care pritena nu ar fi de acord... daca intelegi ce vreau sa zic". am copiat ce a zis altu pe aici, poate intelegi si tu ce a vrut sa zica. pana la urma care e problema daca unii merg la prostituate? pana la urma tu nu o sa afli niciodata daca iubitul tau a fost sau nu( sigur nu iti va spune)

| Aasdfghj a răspuns (pentru cosmin986522):

In timp ce tu iti dai cu presupusul despre relatia mea, eu si iubitul meu ne traim viata. laughing) Te cam grabesti sa tragi concluzii. Cum fetele nu sunt toate panarame, nici baietii nu sunt toti nesimtiti si curvari. Mai usor cu trasul concluziilor ca nu stii ce se afla intr-o relatie.
Nu e nicio problema. Din punctul meu de vedere puteti face ce vreti( toti baietii din lumea asta). Atatat timp cat eu nu stau cu unul asa, nu-mi pasa!
Eu mi-am spus doar parerea, daca voi v-ati simtit jigniti imi pare rau. happy E parerea mea si am dreptul sa mi-o exprim.
E ultima oara cand mai raspund la comentarii. O zi buna.

| benga94 a răspuns:

O parere normala,si eu am fost la prostituate si cam majoritatea barbatilor,cei care nu recunosc sunt si ei un fel de prostituate, deci e un lucru normal te duci sa te descarci, e ceva omenesc, chiar daca ai iubita si te duci din cand in cand inseamna ca nu te satisface indeajuns si mai trebuie un plus adaugat, un barbat daca stie sa faca diferenta intre femeia lui pe care o iubeste si o femeie care e prostituata si o poate avea toti barbatii oricand e de bine daca stie sa faca aceasta diferenta intre cele 2 categorii de femei, daca nu stiu stie e cam rau.

| Voidwithin a răspuns:

Nu judec dar cred ca asta e mica lor distractie.
E libertatea lor si banii lor...

| Miihaa explică (pentru Aasdfghj):

Unde le gasesti tu pe acele disperate de sex ca eu nu am gasit nici o dispertata dupa sex. A mai zis cineva aici ca sa faci cu o fata care nu e prostituata, trebuie sa stai mult dupa ea si sa investesti sentimente, timp, bani etc sau daca e mai repede sa fi foarte bogat

| Hitback a răspuns (pentru Aasdfghj):

laughing imi place teoria ta. Sincer eu raman la parerea mea.

intrebare : care e mai disperat/a dupa sex un/o baiat/fata? Ce parere ai?

| Aasdfghj a răspuns (pentru Hitback):

Este parerea ta, e ok si o accept. E ok ca fiecare sa aiba o parere diferita.
Sincer? Eu zic ca sunt in aceeasi masura. Asa cum exista baieti nesimtiti, obsedati, seriosi, asa cred ca exista si fete. Acum depinde de ce fel de categorie dai mai mult.
Daca esti inconjurat/a de un anumit fel de fete/baieti o sa tinzi sa crezi ca toate/toti sunt asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Hitback):

Inteligenta chestie ai zis

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am una. inteleg de ce multi se duc la astfel de fete dar mai stiu ca eu nu m-as duce niciodata. tin prea mult la sanatatea mea ca pentru o jumate de ora sa fiu nenorocit pe viata (nu stii ce boala poti sa iei). fata de altii capul meu care gandeste sta pe umeri nu in pantaloni.

| Wøodenpints a răspuns (pentru Miihaa):

Atunci de ce nu l-ai întrebat pe unul de 5 ani?

| Miihaa explică:

Va tot certati dar la intrebare tot nu raspundeti sau sa ramneti pe subiect.

| Miihaa explică:

Si pentru fete... daca ar exista si baieti care ar face pe bani, varianta masculina de la prostituate (ma scuzati nu stiu cum se numesc) si nu ati facut de mult timp, v-ati duce?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"S-a bagat in seama" - Hai sa-ti dau o noutate.
Site-ul asta cuprinde si un buton numit " Raspunde " unde apasat, iti da voie sa comentezi/raspunzi oricui.
Deci... Teaapaa.

"pufana"- Spre rusine mea, nu stiu ce inseamna.
Am cautat si in dex. Se pare ca este un cuvant inventat de tine.
Sa-ti mai dau o veste, n-ai sa primesti bani pentru asta, asa ca ramai la poduri si centuri.

"care considera scarbos tot ce e legat de sex." - Ce sa zic? Sa-mi fie rusine.
Asta e, ce sa-mi faci? Sunt buna de dus la manastire pentru ca nu mi-as vinde corpul pe bani si pentru ca nu as face lucruri ca sa ma injoseasa.

"cred si eu ca numesti panarama pe oricine." - Exact, e plina lumea de d-astea ca tine. Au ajuns toti sa spuna ca toate fetele sunt panarame.
Bine ca mai existam noi, astea rare, "calugaritele".

"e si ea mica..." - Mica mica, dar voinicawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pitipoanca, eu ti-am zis ca esti pitipoanca.
Si uite si de unde imi dau seama ( in afara mentalitatii tale de maimuta in calduri) : "mah", "ginit", "bah" si alte cuvinte de neococalara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Miihaa):

Nu,normal ca nu.
Doar nu suntem disperate. Suntem fidele si iubarete, am uitaat?

| Coquineagra a răspuns (pentru Miihaa):

Nu se cearta nimeni, replicile astora care-mi raspund sunt doar iesiri de ura nefondata si frustrare.
ei urasc prostituatele si ii critica p-aia de apeleaza la ele, mie mi se rupe de ele, si nu critic pe nimeni, atata timp cat nu ma influenteaza cu nimic.
dar ce pretentii sa ai de la niste unii care isi fac o parere despre tine si citesc ei in globul lor de cristal totul despre viata ta, luandu-se dupa limbajul unei persoane?
daca vrei sa iei in considerare raspunsurile unor astfel de minti, cum doresti.

ce-mi plac reactiile pe care le starnesc, ador sa scot ura si frustrarea din voi, e binessss!

| Coquineagra a răspuns (pentru Miihaa):

Inca ceva, cearta adevarata e atunci cand vad ca interlocutorul e de acelasi nivel intelectual cu mine, cand vad ca ii merge mintea, si avem contraargumente logice si care merita dezbatute.
nu e cearta cand dau reply unora care critica absolut tot ce e diferit de perspectiva lor, de modul de gandire, sau modul de viata.
astia nu detin un intelect avansat, gandesc ca niste neanderthali, sunt rusinea umanitatii, ne trag in jos ca specie.

| Happyjump a răspuns:

E la fel de prost ca ea. N-au pic de demnitate. Ii ***

| Bogdy2k a răspuns:

Foarte buna :-))), probabil omul are nevoie pe moment.

| Miihaa explică (pentru Coquineagra):

Mai sunt persoane foarte destepte, adica cu o capasitate foarte mare de a invata si a procesa informatia, dar cand ii pui sa se comporte in societate, cel cu coarne se simte subestimat.
Cum ai zis tu cu globul de cristal. Ce ma enerveaza la fetele din jurul meu chiar daca si eu sunt fata, intuitia feminita, trag niste concluzii din niste ipoteze de te doare capul. Nu si-au dat seama ca Sherlock Holmes e un film si o carte.
Corect cu scosul urii! am mai vazut fete care iau la misto baieti, nu intr-un nivel inalt de a il jigni sau sa il umileasca doar ca sa vada cum reactioneaza. Daca e sa nu reactioneze, s-ar putea sa nu iti placa deoarece s-ar putea sa fie mai bleg, mai fricos de a isi spune porpria parere sau sa fie genul de baiat care pentru un mito mic sa faca crima si normal ca atunci nu vrei sa fi cu el impreuna ca atunci te gandesti ca in timpul relatiei cu el s-ar putea sa apara porbleme si mai mari.

| WatGordol a răspuns:

Da

| Silvia93 a răspuns:

Nici ca mai exista "meseria" asta in ziua de azi, sunt fete care se vand pe nimicwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Silvia93):

Si daca e meserie ar inseamna altceva? crezi ca cele care fac chat sunt mai bune? sunt destule in ziua de azi

| cosmin986522 a răspuns (pentru Silvia93):

Spre surprinderea ta sunt destule tari unde meseria aia e legala si e considerata un job ca oricare altul.

| Meez a răspuns:

Obsedaţi.

| maria14142 a răspuns:

Nu mi se pare normal, cum sa fi atat de disperat?

| Schipor_Sebastian_1999 a răspuns:

Fraieri XD

| AtomiX a răspuns:

Vrei sa-ti spun ceva?! Toti baietii platesc pentru relatiile sexuale, intr-un mod sau altul, prostituatele insa nu mint in privinta pretului. :3
Dupa cum vad si din comentarii, unii zic despre ei ca sunt disperati, altii nu..parerea mea e ca nu isi doresc o fata/ femeie pentru o relatie ci doar pentru sex, ceea ce e mai bine decat sa violeze pe cineva sau mai stiu eu ce prostii d-astea, cum fac adevaratii disperati.winking