| Ioana2012J a întrebat:

Ce părere aveţi despre coincidenţe şi întâmplări? Mereu auzim,, nimic nu e întâmplător " mai ales când e vorba despre o relaţie între un băiat şi o fată. Credeţi în asta?

Răspuns Câştigător
| ynna93 a răspuns:

Dap.eu cred in destin.si nimic nu`i intamplator.gandeste`te odata daca ai merge la magazin si ai schimba te`ai hotari sa mergi la magazin cu un minut mai tarziu se poate schimba ceva important in viata ta, poate numai dai de un baiat care iti poate schimba viata sau cine stie ce alte lucruri.

5 răspunsuri:
| unknow a răspuns:

Daca iti spun povestea mea,... o sa crezi ca destinul este si schimbat-orhappy. ca pe linia vietii te poti si abate de la drum,.dar destinatia tot aia e!winking

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

In general nu prea cred, dar in ultimul timp tind sa cred ca este adevarat si ca intr-adevar nimic nu este intamplator.cred ca atunci cand doua persoane sunt destinate sa fie impreuna vor fi daca nu...destinul le va desparti mai devreme sau mai tarziu, dintr-un motiv sau altu. funda?

| ShowTim3 a răspuns:

Nimic nu e intamplator = am avut bulan mare, cam asa ceva. Normal ca nimic nu e intamplator daca stai si meditezi nitel la ce a vrut sa zica ala.Este ceva filozofic nu stiu cum sa zic. Este mai greu laughing dar e adevarat nimic nu e intamplator pentru ca intr-un fel sau altul lucrul acela il faci cu mana ta. Daca ai sa alegi in 1000 de numere si tu alegi numarul 6 si ala este castigator si iei o masina nu e intamplator pentru ca tu ai ales numarul 6 nu bunica happy.E un fel de a zice ca ai avut noroc parerea mea.

| oly_7105 a răspuns:

DAAA cred.deci chiar nimic nu e intamplator:X...trebuie doar sa crezi in destin

| Sleepwalker a răspuns:

Parerea mea este ca unele lucruri sunt pure coincidente dar nu toate.Adica.in unele cazuri lucrurile sunt foarte simple si atunci poti spune ca sunt intamplari.chiar si cand vine vorba de relatii.asta e ce cred eu.