anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce părere aveți despre o fată care până la 22 de ani nu a avut un sărut? E ceva rușinos?

Răspuns Câştigător
| Plato a răspuns:

E rusinos sa crezi ca e rusinos.
Eu o vad drept un avantaj.

84 răspunsuri:
| Plato a răspuns (pentru RAY):

Am zis eu asta?

| RAY a răspuns (pentru Plato):

Ai comentat

| Plato a răspuns (pentru RAY):

Mnah, sensibil te-ai facut. happy

| RAY a răspuns:

Si nu ma mir
Ca inca ma mai cauti
Atatea amintiri
Cum sa le uiti asa usor

Si numa mir
Ca inca ma mai cauti
De atatea priviri
E si normal sa-ti fie dor

Dar stii cand am plecat, sa am de unde sa ma intorc
Si chiar nu stiu cum vrei tu sa ma port

Adio si ramai cu bine
Adio viselor in doi
Imi iau viitorul inapoi

Te pup, sa ai grija de tine
Dar, te rog, nu privi inapoi
Eu fac, din lacrimi, versuri noi

Sper ca intr-o zi
Ai sa intelegi ce cauti
E atat de pustiu
La tine-n sufletu, nu ma crezi

Sper ca intr-o zi
Ai sa gasesti ce cauti
https://Versuri.ro/w/c2k7
Eu deja stiu si de-aia n-o sa ma mai vezi

Adio si ramai cu bine
Adio viselor in doi
Imi iau viitorul inapoi

Sa uit de tine
Sa uit de tine

Si nu ma mir
Ca inca ma mai cauti
Si nu ma mir
Ca inca ma mai cauti

Adio si ramai cu bine
Adio viselor in doi
Imi iau viitorul inapoi

Sa uit de tine
Sa uit de tine
Sa uit de tine
Sa uit de tine

| SilentRain a răspuns (pentru Plato):

Aaaaaaa' acum am înțeles, deci fata e o jucărie din perspectiva ta și dacă sa mai pupat cu cineva e stricata, clar
Alea car nu-s pupate sunt sfinte și pure că mama lui Isus Hristos

Mda o concepție puțin greșită (să nu dai cu toporul, asta e doar punctul meu de vedere )

| Andreeush a răspuns:

Nu e rușinos.
Fiecare e liber să își trăiască viața așa cum vrea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Plato):

Pai si daca ii stricata din fabrica?

| Plato a răspuns (pentru SilentRain):

Pai dau cu toporul macar pana ma intelegi cum trebuie, chiar daca dupa nu esti de acord. laughing
Nu stiu daca nu ai inteles sau doar te faci. Femeia nu e o jucarie din perspectiva mea, cred ca stii asta deja. Daca s-a mai pupat cu cineva nu e stricata, dar creste in ochii mei daca totusi nu a facut-o. Creste in ochii mei vorbind strict in ideea unei relatii, altfel n-am treaba.
Am fost mai clar?

| Henrypericolpublic a răspuns:

Nu e ceva rusinos.

| SilentRain a răspuns (pentru Plato):

Da, să trăiți big grin

| mgtow a răspuns:

Nu

| Sebastiann7 a răspuns:

Personal, daca mi-ar placea de acea fata si as fi constient de acel lucru, as privi-o ca si pe o comoara. happy

| 90210 a răspuns:

Eu am avut primul sarut la 23. Nu vad asta ca pe o problema.

| armand69 a răspuns:

Mie mi se para doar trist

| Ioanafreeyourmind1995 a răspuns (pentru Plato):

Plato draga, sa stii ca tu esti foarte amuzant prin ideile tale. Faptul ca iti doresti ca o fata de 22 de ani sa nu fi avut nici macar un sarut la varsta asta nu inseamna decat ca esti o persoana care are o mare nesiguranta de sine. Te face mai barbat sa stii ca este virgina si ca nu s-a sarutat niciodata? Iti creste orgoliul masculin? Asta se intampla pentru ca nu iti doresti ca fata/femeia respectiva sa mai aiba termen de comparatie si sa te considere pe tine cel mai cel. happy Si o sa te considere, insa, imi pare rau, asta nu inseamna ca esti si adevarat. laughing Asta pentru ca nu ai incredere in tine ca barbat. Nu iti convine sa stii ca fata respectiva are o oarecare experienta cu barbatii si ca nu poti tu sa o joci pe degete dupa bunul tau plac. Pentru ca esti nesigur.
Marea majoritate a afirmatiilor tale de pe site ul asta sunt foarte ironice, dar ti am mai zis eu tie, asta nu te face destept sau cum mai crezi tu in ochii celorlalte mii de oameni care ti le citesc. Un pic de modestie nu ti-ar strica. Ca sa nu mai zis ca esti si misogin.
Grow up, boy!
P.S. Fata asta Caste pune numai intrebari despre sex. Ea condamna sexul, spunand ca e ceva rusinos, insa isi doreste foarte mult sa stie daca e gresit ca pana la 22 de ani nu s-a sarutat cu nimeni. Ciudat nu? Prin toate intrebarile ei demonstreaza doar ca isi doreste foarte mult sa faca si ea sex, insa vrea sa fie Maica Precista. Sexul e un mare pacat ce-i drept. O persoana care doreste sa se pastreze "casta" accepta situatia si nu bombaredeaza rubrica asta numai cu intrebari prostesti. Ce e enervant e ca ea vrea cumva prin convingerile ei "pure" sa le dea peste nas celor care deja au facut sex pana la varsta ei.
Penibil totul!

| Plato a răspuns (pentru Ioanafreeyourmind1995):

Tu de unde ai aparut? laughing M-ai urmarit din umbra si acum vii dupa mine.
Da, eu sunt ala misogin. Un misogin care indeamna femeile sa fie independente, demne si sa puna pret pe ele. Ar trebui sa-mi fie rusine.
Sunt si un ratat nesigur pe el, iar caste ce sa mai vorbim, "cea mai femeie usoara" care exista.
Nu inteleg de ce nu te-ai aratat mai repede, de ce nu mi-ai prezentat aceasta revelatie mai din timp. sad

| CleanHeart a răspuns:

Nu e o rușine, e o mândrie pentru că s-a respectat. La vârsta asta e bine sa fim preocupati de cariera, după este timp de toate.

| vjr1979 a răspuns:

Sarutul e ceva special, nu vine intamplator, nu trebuie contorizata varsta la care l-ai primit sau nu. Nu vad de ce ar fi rusinos.

| bbobo22 a răspuns:

Nu cred ca este deloc rusinos. Cred ca este putin ciudat...
In functie de motivul pentru care nu s-a intamplat ...ar putea sa ascunda o mica problema.
Oricum, sarutul este un act intim si presupune sa gasesti in primul rand partenerul fata de care sa te simti atrasa si care sa-ti confere increderea necesara. La 22 de ani esti inca foarte tanara, deci ai timp sa-l gasesti.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| gogu220 a răspuns:

Acum ori trăiești în sălbăticie ori ești sălbatică, nu cred că nici un băiat să nu fi încercat măcar.

| Nyarlathotep a răspuns:

E o fata ciudata. Daca pana la varsta asta unei fete nu i s-a furat nici macar un sarut, inseamna ca problema e la dansa. Ceva nu e in regula in capul ei.