| smilewithme a întrebat:

Ce parere aveti despre orientatiile bisexuale?(adica nu neaparat sa fii bisexual/a doar sa experimentezi macar o data in viata)

5 răspunsuri:
| Douapunccteunics a răspuns:

Nu am treaba cu fetele.

| Mona_5275 a răspuns:

Sincer?
scarbos!:-&

| Razvan a răspuns:

Nu sunt contra la altii. Dar mie nu imi plac fetele. Daca as fi baiat probabil as prefera sa fiu pusnic sau ceva de genul decat cu o asemenea pacoste cu tocuri pe caplaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetele chiar daca sunt bi, sunt degeaba ca oricum nu au ce sa faca una cu alta iar baietii, hm,. banui ca in cazul lor femeile nu sunt de ajuns. Oricum, n`am nimic pro/contra. Fiecare e liber sa traiasca dupa cum isi doreste atata timp cat nu provoaca rau unei alte persoane.

| Cypronge a răspuns:

Bisexualitea este o orientare sexuală distinctă şi nu o etapă de tranziţie sau experimentală, deci daca ai facut odata o vei face si a 2 oara si a 3 etc.
Dar nu trebuie sa te simti rusinat/a pentru asta, lucruri de genul asta sau intamplat inca din antichitate si e un lucru normal pentru unele persoane, doar ca din pacate in societatea de astazi inca se mai fac discriminari pe tema orientarilor sexuale.
Eu spun ca pacat este sa nu iti traiesti viata dupa cum iti dicteaza inimia si sa te lasi supus legilor si interdictilor.
O viata ai traiesteo cum vrei, fi liber/.

Întrebări similare