| farcry444 a întrebat:

Ce pot face daca ma confrunt cu o problema de la nastere, practic nu pot deloc sa decalotez penisul.
Oare e ceva grav? Nu planuiesc sa am nicio relatie, deoarece ma sperie problema asta...

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Orice medic UROLOG te poate consulta si poate constata ce grad de FIMOZA ai tu (sunt 4 grade) si in functie de acel grad ti se va recomanda: tratamentul, masajul sau interventia chirurgicala.
Cu cat rezolvi problema mai repede cu atat este mai bine, fiindca va veni o vreme cand nu vei mai putea nici sa urinezi daca fimoza are grad IV.
Nu-i nimic de speriat la fimoza, findca multi baitei se nasc cu fimoza, dar se poate rezolva in primii an de viata daca mama observa acest lucru la baitel, sau mai tarziu, la orice medic Urolog. Sanatate multa!

| farcry444 explică (pentru Violleta2022):

M-am uitat pe google la poze si cred ca e de gradul 3
totusi nu vreau sa ma duc la medic ca mi-e rusine de mor

| Violleta2022 a răspuns (pentru farcry444):

Cand esti bolnav si ai probleme serioase de sanatat lasi rusinea si mergi la medic, ca nu se poate altfel.
Daca nu mergi acum, cand nu vei mai putea urina si ti se inflameaza penisul, vei ajunge in urgenta si vei suferii enorm.
Nu mai spun ca grad 3 de fimoza inseamna imposibilitatea de a avea sex, deci si aici va fi o problema in viitor.
Cu cat te duci mai repede, cu atat eliberezi glandul, se reface si posibil chiar sa mai creasca. Nu uita ca la 16 ani se incheie cresterea lui.

| farcry444 explică (pentru Violleta2022):

Stiu nu m-am dus la timp am 22 ani apropo
si stiu chestia asta de la 12 ani din pacate

| Violleta2022 a răspuns (pentru farcry444):

Inca un motiv serios sa te grabesti si sa ajungi la medic, ca sa-ti rezolvi fimoza.

6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Mergi la urolog.

| StoicAnalysis a răspuns:

Faci curcumcizie. Sau poti sa faci sex si asa, atata timp cat te poti pisa, va iesi si lichidul seminal. Deci poti face sex. Important este sa nu te doara cand faci sex.
Cand te masturbezi, este dureros? Daca da, ar cam trebui sa faci o circumcizie.