Heei'
pai depindei ce ti'a facut
pai.ar trebuii sa incerci so oftici:*
sau sa o injuri pe la spate
si s-o faci sa afle
sau sa-i zici pe fata.
adica sai dai de inteles bine ca ne-am despartit
ca nu te mai plac
mai mult de atata nu e:*
succes:*
Nu stiu ce ti-a facut dar parerea mea este ca trebuie sa o rasplatesti cu aceeasi moneda. oamenii cand fac rau nu se gandesc la "ce tie nu-ti place altuia nu-i face". daca vrei s te razbuni ar trebui sa ii arati ca esti mai bun decat ea din anumite puncte de vedere, sa o faci sa ii para rau ca ti=a gresit. funda?
Cauta-ti o alta iubita mai frumoasa ca ea. Incearca sa devii mai bun in toate, sa-i arati ce pierde. Fii indiferent si arata-i ca nu-ti pasa. Cand o vezi fa misto de ea cu baietii
Pai fai o farsa asa de rea incat si ea va regreta ca tea cunoscut...ex:daca vine ziua ei bag-o cu capul in tort sau sarutai iubitul daca are sau daca va avea...ok?
Ii imi place razbunarea :X pai ar trebui sa o faci geloasa si o sa vezi ca o sai para tare rau si o sa fie mereu trista
Va fi minunat
! pai mai intai trebuie sa gasesti o fata mai draguta decat ia si sa te imprietenesti f mult cu aceea fata si chiar sa fiti impreuna doar daca o sa ai ceva sentimente sa nu o ranesti pe biata fata degeaba si dupa aia totul vine de la sine
:X
Pusi :* fundiii?
Mah...impaca-te cu ea, si culca-te cu altele vreo 2-3 luni si dupa aia-i dai papuci.
iti zis eu, chestia asta merge ft bine la alea care inseala
Mah...impaca-te cu ea, si culca-te cu altele vreo 2-3 luni si dupa aia-i dai papuci.
iti zic eu, chestia asta merge ft bine la alea care inseala
Da cu ce ti-a gresit ea?
Si app tu nu stii cat doare sa isi bata cineva joc de tine sau sa faca misto de tine pentru fete.
Si app las-o ca pe ea, ca eu stiu ce inseamna si eu o patesc de la fete chiar '' prietene''.
P.S.: sunt fata.
Indiferenta doare cel mai tare iar ca sa fie tacamul complet incearca sa te perfectionezi in cat mai multe domenii...incearca sa te aranjezi cat mai mult
sa vada ce a pierdut
Ziceti voi ca indiferenta doare. dar daca ea nu simte nimic pentru el nu are de ce sa o deranjeze chiar sa.i faca placere. sau cu gelozia la fel. incearca sa o faci de ras in grupul ei de prieteni. dar nu cu faze care sau intamplat intre voi 2. nu e frumos sa o faci urata sa te duci impr cu noua ta iubita sai dai de inteleg ca e un 0 pe langa ea. succes pupic:*