anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce schimbari pot aparea dupa pierderea virginitatii? happy

Răspuns Câştigător
| Cypronge a răspuns:

De cele mai multe ori inceperea vietii sexuale coincide cu perioada pubertatii, hormonii fiind de fapt responsabili de aceste transformari ale organismului, puse gresit pe seama inceperii vietii sexuale.

O alta problema de lamurit este legata de acea sangerare data de ruperea himenului, care se poate produce sau nu la primul act sexual. Himenul este o membrana subtire aflata la nivelul vaginului, ce difera de la o femeie la alta prin grosime, elasticitate etc. Contrar parerilor preconcepute, virginitatea nu se reduce doar la starea de integritate a himenului, pentru ca acesta poate lipsi cu desavarsire (in cazuri mai rare), poate fi rupt in urma unor traume fizice din copilarie sau, din contra, datorita elasticitatii acestuia, poate ramane intact la femeile active sexual. Asteapta-te deci sa sangerezi, insa nu este nimic in neregula daca acest lucru nu se intampla.

Imediat dupa inceperea vietii sexuale se recomanda sa se faca si prima vizita la ginecolog (in cazul in care aceasta nu s-a facut inainte, pentru alte probleme), medicii sfatuindu-ne sa mergem pentru un consult cel putin o data pe an, pentru a depista eventualele afectiuni asimptomatice care, netratate, pot duce la probleme mai grave, precum infertilitate sau cancer de col uterin.

Pierderea virginitatii este un pas decisiv in viata fiecarei femei, asa ca informeaza-te inainte despre tot ce implica acest fapt, comunica cu partenerul (despre sex, normal), hotaraste singura, nu te grabi si protejati-va!


8 răspunsuri:
| carminaburana43 a răspuns:

Doar de suflet esti mai stapana pe tine nu te mai temi de acest lucru ca inainte. Trebuie sa spun ca eu m-am temut enorm de acest eveniment, dar odata trecuta de ea m-am simtit super si mi-a parut rau ca nu am facut mai repede. *Aveam totusi 28 de ani cand am facut prima oara sex (Deci dupa m-am simtit f bine si tensiunea ce era intre mine si partener a disparut.Si am devenit amandoi fericiti.

| Yaguar a răspuns:

Aici adaug spusele unui doctor in medicina :,, 2 cele mai principale cauze ce tin de inaltime sunt prima genele mostenite de la parinti. Si a 2 cauza este daca incepi prea devreme aceasta viata sexuala. Si daca de la parinti ai gene sa te inalti sa spunem 1m 83 si daca o fata avind 1m 61 incepe aceasta viata la o virsta frageda ea nu va mai ajunge la 1, 83 dar va ramine cam tot acolo unde si a fost chind petru prima data a inceput sa practice... poate se va mai inalta putin cu chitiva centimetri. Iar baiatul daca trebuie sa creasca 1, 83 si la moment are inaltimea 1, 61 va ajunge doar undeva pe la 1m 72. Sunt si cazuri de exceptie dar sunt foarte rare, acestea sunt patologii ca exemplu gigantismul. Iar oamenii sanatosi sunt influentati asa cum vam mentionat." Sexul stopeaza cresterea.

| cuvant a răspuns:

Depinde mult de varsta, de obicei la varste fragede pot avea rezultate negative daca experienta nu i-a adus placere sau s-a despartit de prieten. Fiziologic e clar ca stopeaza unele procese sau modifica dezvoltarea altora.

| HotChoclate a răspuns:

Fizic nimic, psihic te maturizezi.Vezi viata altfel.

| ProjectJackpot a răspuns:

Ti se schimba fata. De ce crezi ca se spune, ca oamenii au doua fete?

| andra_5121 a răspuns:

Iti apar cosuri pe fata

| Georgiana98 a răspuns:

Nu are are loc vreo schimbare fizica majora decat lasarea sanilor si ruperea himenului =membrana subtire, formata printr-un repliu al mucoasei vaginale, care separa partial vaginul de vulva. Himenul se rupe la primul contact sexual, cicatrizand in lambouri denumite lobuli himenali. Shimbarea fizica intr-un mod mai vizibil apare cateodata dupa prima nastere.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu mai esti virgin? I don't want to see

Întrebări similare