| HolyPotato a întrebat:

Credeți că dragostea există? Argumentați.

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Pentru că mulți nu se iubesc! Nu se respectă și nu s-au înțeles prea bine niciodată. Au făcut un pas greșit. Uită-te la noi, plin de vedete... dacă nu te desparți nu-i cool! Se ajunge aici pentru că toți au avut un punct comun de interese, nici vorbă de iubire, dragoste, nevoia a-i fi alături...de a avea un copil împreună!
Din păcate ai dreptate pe de-o parte, deoarece mulți s-au obișnuit cu divorțul...e foarte simplu pentru ei...și din păcate amândoi acceptă să se ajungă aici, deci ei n-au simțit ceva intens niciodată, s-au prostit la cap și s-au aruncat în râu doar pentru a se căsători!
Pentru mine familia este toată viața mea, cel mai important lucru în lumea asta, pun accent pe ea și îi critic aspru pe cei care își bat joc și divorțează ca proștii. Ar trebui să fie siguri pe ei că își doresc ceva pe viitor.
Încă îmi mai am părinții în viață, și când îi văd după atâția ani împreună îmi dau seama că dragostea există, deoarece n-am avut o viață ușoară și dacă ei nu erau uniți erau de mult terminați.
Dragostea există, cu rele și bune. dar există.

33 răspunsuri:
| AnneღU a răspuns:

Exista... Dragostea parinteasca care este eterna, dragostea la prima vedere, dragostea de o noapte, dragostea de o vara... Oricum ar fi ea exista. De ce? Pentru ca daca n-am iubi ar insemna sa fim niste persoane fara sentimente si fara suflet!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista, dar e trecatoare.

| HolyPotato explică (pentru anonim_4396):

Bine spus.

Întrebări similare