Eu împreuna cu sotia mea, am încercat la cei doi copii, câte șase luni, pana sa rămână însărcinată. La primul copil ne pierdusem speranța ca va mai rămâne însărcinată. Chiar ajunsesem sa credem ca este o problema cu noi. Dar nu era nici o problema. Pur și simplu s-a întâmplat. Deci nu îți pierde speranța. Si încă ceva...secretul nu este sa o faceți foarte des, cum spunea cineva mai sus. Trebuie sa o faceți normal, la doua zile. Dacă o faci de mai multe ori pe zi, nu vei rămâne însărcinată.
Cu spovedanie completa si rugaciuni te tii departe de pedepse, ele se vor rasfrange doar asupra mamei tale. Pentru tine e cam devreme sa tragi o concluzie, mai asteapta putin timp, eventual roaga-te Maicii Domnului sa te ajute, vezi ca la manastirea Ghighiu este o icoana care se spune ca ajuta femeile care doresc sa ramana insarcinate. In caz ca nu reusesti, sfatul meu este sa adopti. Poate in felul acesta Dumnezeu te va rasplati ulterior si cu un bebe natural
Am fost la Ghighiu dar nu am știut de acea icoana. Multumesc frumos!
în 30 Mai | AliceAnnnnna a întrebat : (Postare pe TPU)
Dacă am endometrioza mai pot vreodată face copil?
https://www.tpu.ro/......ace-copil/
Ti-am transmis si explicat ca majoritatea femeilor al caror aparat reproducator este afectat de boala numita ''ENDOMETRIOZA'', reusesc cu foarte multa greutate sa ramana insarcinate, insa numai/daca sunt monitorizate permanent de medicul ginecolog care le are in evidenta si sarcina se poate forma si instala numai daca urmeaza si respectarea cu strictete tratamentul medicamentos stabilit.
Doar atunci si numai in acel caz exista sansa reala de a deveni mamica... fara ajutor divin. Multa sanatate!
Dumnezeu nu pedepsește o persoană pentru faptele alteia.
De fecundarea ta. nu are timp Dumnezeu să se ocupe, că are treburi mai importante.
Infertilitatea se tratează cu medici. Nu de 4 ori pe ciclu, ci în perioada fertilă.
Imi pare rau dar pacatele parintilor merg pana la al 7-lea neam. Daca mama dansei a facut un sport din a face avorturi credeati ca cineva nu va avea de suferit? Avortul este o crima si orice crima se pedepseste mai devreme sau mai tarziu. Nu stiu daca din cauza asta nu are copii. Se poate sa nu-i fie dat sa aiba copii. Am rude si cunostinte care nu au putut avea copii chiar daca au facut n tratamente. Toate sunt spre binele nostru, fie ca avem sau nu avem copii. Poate intr-o zi va infia un copil si se va bucura de el. Si cei orfani trebuie sa-si mai gaseasca o familie.
Dar tind sa cred ca numarul enorm de avorturi al mamei ei are ceva legatura cu problemele fiicei.
Sunt de acord că avortul este o crimă. Pentru crimă se pedepsește criminalul nu altcineva în locul lui. Pedeapsa are rol de corecție. Nu ai cum să corectezi mama pedepsind fiica.
Se poate sa nu-i fie dat sa aiba copii.
Ce înseamnă - ai fi dat? Ai fi dat să nu, ce înseamnă? Cine dă sau nu dă asta și cum?
Toate sunt spre binele nostru.
Cum sunt toate spre bine? Adică din nou, stabilite cumva? Iar dacă sunt stabilite, așa sunt ele și gata, nu poți face nimic, te reremnezi, le lași așa pe baza gândirii de tip prejudecată, că așa sunt ele, spre bine?
Dar tind sa cred ca numarul enorm de avorturi al mamei ei are ceva legatura cu problemele fiicei.
Ce te face să tinzi să crezi asta. Cum faci legătura, sau cum se face legătura între cele două situații?
Nu vreau să te contrazic de dragul disputei, ca să te înving în discuție și să îți demonstrezi că nu ai dreptate, ci aș dori ca prin acest dialog să devenim și eu și dta mai bogați un pic sufletește.
Am uitat sa Menționez ca fiecare femeie din neamul meu a făcut lucrul asta nu doar odata, de 3-4 ori. 8 femei din neamul meu au făcut așa, iar toate avorturile adunate sunt peste 20, iar eu nu înțeleg faptul ca niște femei cu o minte sclipitoare și scoli peste scoli sunt atât de (sa ma ierte Dumnezeu) proaste încât sa nu se protejeze și sa devină ca o ieșire la o cafea și o tigara un avort pentru ele, in timp ce un om nevinovat (eu) încearcă sa conceapă o viața. Eu cred ca totul se răsfrânge asupra mea. Nu îmi vine a crede ca femeile acestea rămân la fiecare act sexual, am avut femei in neam care rămâneau imediat după 3 săptămâni de la avort, iar eu după 3-4 luni nu reusesc
Dacă tu crezi asta, să te gândești logic și rațional cum se răsfrânge.
Și apoi să mergi la medic să analizeze el.
Pai stai puțin, am uitat sa Menționez ca am fost la 3 medici și mi-am făcut analize la negru la ultimul medic. Spun ca nu am nimic, din contra menționează faptul ca sunt mult mai fertila decât alte femei care au conceput deja 3 copii, bărbatul la fel, are deja un copil din fosta căsătorie, clar e fertil, îți dai seama ca nu îți rămâne alt gând decât sa intrii puțin in partea religioasă și sa "sapi" in istoria neamului tău știind ca ai 6-7 femei care au făcut nu știu câte avorturi pe vremea lui Ceaușescu cu umerașe și apa fierbinte cu sare. Femeile astea pe lângă asta mi-au povestit râzând experiențele lor și își fac de fiecare data cruce mulțumindu-i Lui Dumnezeu ca nu au "plozi" de parca Dumnezeu tine cu satanismul din ele. Sa fim serioși, orice om se gândește "ma dacă eu sunt fertil și totusi nu pot concepe un copil, oare nu o fi vorba de blestemul generațiilor?" Acel blestem in care se concep "n" și "n" greșeli și acele greșeli se răsfrâng asupra unui om nevinovat? Ca pana la urma prostul plătește, nu făptașul. Dacă știi ca nu ai nimic, te duci pe partea spirituală ca nu îți mai rămâne nimic de făcut.
Tu ai orgasm cand faci asta sau e asa, la monta?
De ce pomenești de orgasm? E mit chestia asta cu orgasmul. Dar ca sa răspund, da am. Adică sa fim serioși, au fost femei violate care au rămas însărcinate și crede-ma ca alea nu au avut orgasm, dovada.
Chiar ea a spus ca mai multe persoane din neamul ei au facut multe avorturi. Deci pacatul asta merge de generatii si undeva se sfarseste treaba ca Dumnezeu nu mai permite ca cineva sa-si tot bata joc de viata copiilor nenascuti.
Toate sunt spre binele ei in sensul ca poate pana aici e bine sa mearga treaba cu avorturile. Sa nu-si mai adune la pacate. Am vazut familii cu o istorie in crime, tahlarii, avorturi, patima betiei etc. Cam toate merg din generatie in generatie dar undeva tot se opreste treaba. Fie persoana (fiica in cazul de fata) este credincioasa si opreste sirul de pacate fie nu mai poate face acel pacat (nu mai are copii). Scrie in biblie ca Dumnezeu pedepseste pana la al 7-lea neam dar se si indura pana la al miilea neam. Deci o persoana din familie poate opri sirul de pacate si sa scape de mania lui Dumnezeu daca duce o viata credincioasa cu multa rugaciune si fapte demne de iertare, sa fie iertate persoanele ce au gresit in trecut. O persoana, chiar copilul tau poate sa-ti mantuie neamul prin viata pe care o duce.
Domnisoara de fata nu imi pare genul care poate rupe legatura de pacate pe care o cara cu ea de la inaintasi. Mergeti la un staret de manastire si va va explica cum sa treaba cu pacatele parintilor ce vin pe copii. Cu cat sunt mai grele pacatele cu atat o vor duce mai rau copiii si nepotii.
Se răsfrâng asupra unui om nevinovat? Cum se răsfrâng?
te duci pe partea spirituală.
Și cum te duci în partea spirituală? Asculți ce spun popii? Ce spun ei e spiritual? Eu întreb foarte serios, nu îmi bat joc de nimeni, eu vreau să aflu cât mai multe.
Scrie in biblie ca Dumnezeu pedepseste pana la al 7-lea neam dar se si indura pana la al miilea neam.
Și dacă scrie ceva în Biblie, dta nu mai gândești nimic singur cu capul tău? Orice, orice scrie acolo e sfânt și 100% adevărat pentru oricine, oricând, oricum și oriunde? Îmi pare rău nu de Biblie, nu de dta, că ai învățat doar literele și cuvintele dar nu știi să citești. Rău de tot îmi pare.
chiar copilul tau poate sa-ti mantuie neamul prin viata pe care o duce. Cum poate? Nu îmi bat joc de dta, nu vreau să ne certăm să îim spui că eu nu cred ca tine, te rog doar să îmi explici cum poate.
Mergeti la un staret de manastire.
Starețul la mănăstire nu practică masturbarea, sau e scopit? Atunci cum îmi poate explica el mie cum stă treaba cu păcatele?
Prostii de bigot religios.
Ca să rămâi însărcinată trebuie să faci sex neprotejat în perioada fertilă de mai multe ori pe zi chiar, nu „de 5-6 ori pe lună".
Și dacă nu i nu, mai schimbă și tu „cocoșul". Că adesea asta rezolvă problema. Și nu are cum să fie vreo pedeapsă - tu nu ai greșit cu nimic. Sau?!?
De parca nu știi ca pacatele pe care le fac rudele și familia se răsfrâng asupra celui nevinovat. Ca asta e viața. Un c*
Prostii!
Deci tu stai in casa cu al tau si faci sex o data pe saptamna la ani voștri si el e ok.Cati ani are mama ta si cine naiba i-a facut 7 avorturi până acum :O? Esti sigura de ce spui?
Mai bine mergi la un ginecolog pentru raspuns.
Sunt unele femei - denumite reci - care nu ovuleaza in timpul sexului. Pentru acestea este necesara o stare de dorinta mare pentru a face sex - de exemplu o perioada de timp (2-3 saptamani) fara sex (ex. delegatie), apoi sex in perioada fertila. Dar sex in fiecare zi, nu odata pe saptamana.
Uite care e treaba fara suparare dar citeste Biblia acolo spune cum sta treaba cu sexul si urmariile.
In Biblie scrie asa ca actul sexual inainte de casatorie e considerat pacat la fel si in afara casatoriei si la barbat si la femeie. In momentul in care te-ai impreunat cu un barbat tu ca femeie te-ai unit cu el atat prin trup cat si prin suflet iar daca mai e vorba si de un copil facut asa din cauza ca si-a dat drumul, e clara treaba (ne f+ut+em in c+u+r cu totii, intelegi la ce ma refer).
In lumea in care traim noi nu te informeaza nimeni si nu te ajuta nimeni. Dumnezeu ti-a dat de ales ce vrei sa faci iar daca tu preferi sa pacatuiesti.
AVORTUL e considerat pacat, nu stiu de ce mama ta a ajuns la al 7-lea avort dar parerea mea e ca e proasta fara suparare.
Sapte avorturi ia cand se culca cu unu si cu altul nu foloseste prezervative, nici nu ma mir de ce tara asta e plina de prosti si de curve plus copii nascuti cu handicap. E simplu femeia e de vina.
Iti spun eu ce ai asa ti-a fost scris de la Dumnezeu nu toate femeile pot sa conceapa asa cum nu toti barbatii pot sa faca, e ceva medical la mijloc. Citeste carti de medicina si concepere de copii sunt pe net, sunt la librarii vorbeste cu un preot s-au cu o maicuta despre starea sufleteasca a copilului daca e bun/rau.
Nici nu ma mir de ce lumea din jurul nostru se duce de rapa pentru ca suntem PROSTI dar PROSTI din cale afara.
Da maicata de ce nu merge la un medic specializat ca sa isi faca analize acolo jos? ea se joaca cu copii crezand ca e ea Dumnezeu pe pamant. GRESIT.
Tu sti ca Dumnezeu o pedepseste crunt pe femeia care avorteaza copilul? pentru ca e un pacat e o crima. Primul copil pe care il avorteaza nu o sa fie ca primul pentru ca Dumnezeu nu o va lasa sa fie niciodata fericita si asta pentru ca ii aranjeaza copii.
Citeste BIBLIA citeste, mergi la biserica Dumnezeu pedepseste parintii prosti si nevolnici prin copii lor. Pamantul se va umple de homosexuali si lezbience. Ce nu intelegi? sunteti prosti v-ati nascut in padure.
Uite daca te rogi si il ai pe Dumnezeu in inima ta sunt sigur ca vei reusi sa concepi un copil fa-ti analize citeste carti de concepere vorbeste cu un medic specializat.
Maicutele de la manastiri si preotii stiu mai multe lucruri din batrani decat medicii pentru ca ei au citit mult. Eu stiu ca iti doresti pentru ca ai mai spus dar asa a fost sa fie in cazul tau nu toate femeiile pot sa conceapa un copil esti STERPA iar rata de fertilitate scade foarte mult.
Scrie si in Biblie ca Dumnezeu nu o va lasa pe femeia care avorteaza sa fie fericita niciodata pentru a comis un pacat.
Romania e o tara frumoasa pacat ca este locuita de poporul gresit. E o tara de rahat cu o populatie needucata https://www.youtube.com/watch?v=l39A5yB8U1A
Sincer, ai doua solutii
2. continui sa crezi in TAMPENII de gen blestem samd, si te duci la preot, poate, poate, POATE, dar eu personal NU CRED CA O SA ITI REZOLVI PROBLEMA
SAU
1. TE DUCI LA DOCTOR si tu SI PARTENERUL
NU e deloc imposibil ca NU TU sa nu poti face copchii, si la baieti se poate, chiar pot sa ejaculeze binemercic si sa nu aiba spermatozoizi in sperma, sau sa fie prea lenti (trebuie sa treaca SINGURI de cervix ca sa ramai insarcinata)
Consider ca este prea devreme! Asteapta sa termini scolile, sa lucrezi, sa mai treaca cativa ani impreuna cu acest individ sa vezi daca merita sa ai o familie cu el!
Cu analizele de fertilitate cum stai? dar partenerul tău? În plus, spuneai anterior că ai deficit de vitamine. Acolo e problema
Vorbeste cu parintele Calistrat, gasesti numarul dansului pe pagina sa de Facebook sau mergi la dansul (manastirea Vladiceni, aproape de Iasi) pentru un sfat, vei vedea ca te va ajuta si vei rezolva problema
Nu îmi spune mie ca eu nu vreau sa ard in iad pentru greseala ei. In primul rând, eu nu mai am nici o treaba cu ea și toată viața îmi e marcată pentru ca nu am frați și îmi povestește râzând de cum dracu rămâne așa ușor insarcinata "ahahahaha bine ca am scăpat și de asta". Toate femeile din neamul meu au făcut avort și toate avorturile adunate depășesc peste 20 de copii uciși. Nu exista o femeie de la străbunica pana in prezent sa nu fi făcut așa ceva. Pana și surorile bunicii și toate femeile au făcut cel puțin 3 avorturi, am rămas cu gura căscată. Suntem un neam mic. Îmi vine greu a crede ca niște femei din neamul meu atât de deștepte care au făcut carte sunt atât de proaste sa nu își dea seama ca dacă faci sex neprotejat clar rămâi gravida ca proasta și da, odata e o greseala, dar a 3 a oară ma gândesc ca stai cu frica "dacă de doua ori am rămas, rămân și acum și iar repet întreruperea sarcinii." Ma nu e decât râie in capul lor, totul se răsfrânge asupra mea, aia e problema.
Mai bine mergi si fa un RMN pentru afectiuni cerebrale.
Nici tu nu mai stii cu ce sa minti in intrebarile tale.
Buna! Poate sa fi infertila.
Am cateva prietene infertile care au facut fertilizare, inseminare.
https://www.medlife.ro/......ditii.html
https://www.capital.ro/......f.html/amp