Prima mea dragoste_ehh din clasa 5 m-am indragostit de el acum sintem buni prieteni n-ma avut cu el nimic
primul esec_mam intilnit cu unul ce ma iubea dar l-am parasit dupa 1 luna ca ma considera doar de prietena dar spunea la toata lumea ca sintem o pereche
primul sarut_a fost la 14 ani a fost spontan si dezgustator fuu
Pai sa incep cu primul sarut
Intr`un cuvant-ciudat, era primul
si a fost ...frumos:X
Prima iubire, un baiat atat de..cocalar,dar avea ceva ce imi placea, care ma atragea la el.![]()
Esecul-tot cu el-cand era cu o pr de-a mea si ma saruta si pe mine![]()
ingrozitor!
La tine, cum a fost?
Prima dragoste-ceva frumos la inceput si rau de tot la sfarsit.Adica am fost impreuna 3 ani, dupa care el a plecat la maica-sa in Italia, pe mine nici nu m-a anuntat si asa s-a terminat totul.Asta probabil a fost si esecul.Iar sarutul-nimic special, sincera sa fiu...nu mi-a placut.
Alohaa!
Pai prima mea dragoste a fost mai mult o "prietenie" eram prea mica si nu cunosteam intelesul cuvantului "iubire"...
Primul esec in dragoste. Multe? Cu ce sa incep?! ![]()
Primul sarut. Inca mai astept ![]()
Ai primit raspunsurile dorite. Ai grija de tine!
Prima dragoste a fost mai mult o prietenie in clasa a 6-a, ei ii placea de mine si am zis dc nu ![]()
Primul sarut a fost placut si dulce in clasa a 8-a, pustoaica avea o acadea, era in fata clasei si i-am scos acadeaua si mi-am lipit buzele de a ei, dupa 3 zile s-a despartit de mine pentru ca sa impacat cu fostu.Prima iubire cu adevarat o traiesc si acum, azi facem o luna, am intalnit-o la spital nu am crezut ca se poate asa ceva.Am alergat la cros si am facut insolatie, nervoes cum eram ca astia m-au dus la spital am inceput sa fac scandal pe acolo, m-au dus intr-un salon si aici era ea
Prima dragoste hmm imposibila iar dupa 3 ani prieteni inca un an amanti... esecul dupa toata nebunia asta ne-am injurat ca la usa cortului gen...iar primul sarut ceva NOU si frumos:X
)
Sashavalentine întreabă:
Otilikaa întreabă:
pinky_9280 întreabă: