| anyska_5562 a întrebat:

Cum as putea sa-mi cer iertare de la un prieten bun. pe care l-am numit "prost"el s-a suparat tare si nu vrea sa auda de mine, nu-mi mai scrie. el rog sa intre in net el spune"nu vreau". propuneti va rog un sms pentru cca sa ma inteleaga cami pasa de el.si el nu este "prost cum i-am zis".+la asta imi place de el;(. dau funda! pentru cel mai bun sms de iertare!happy

Răspuns Câştigător
| Pastiluţă a răspuns:

Păi nu trebuie cuvinte atât de bine alese. Trebuie să fie din suflet şi sincere.Vor fi de ajuns.

gen : ''Hei uite sunt eu. Vroiam să ştii că îmi pare rău pentru că te-am făcut prost.Nu eşti aşa.Mie chiar îmi pasă de tine şi asta am spus-o la nervi ( sau dacă aşa ai sps-o ).Şi celui mai bun îi scapă.Gândeşte-te la asta... Sper să mă ierţi.Te pup. Pa, pa''
Ăsta e un exemplu.
Multă baftă. sper să vă împăcaţi.

Bye wave

1 răspuns:
| Johnny_3797 a răspuns:

SSpunei ca tu tii la el si doresti sa iti ceri iertare si ca erai sau deprimata sau fara dispozitie atunci,spune-i ca a iesit ca fara sa doresti,Cere-ti iertare si intreaba-l daca doreste ca sa fiti prieteni atunci sa intri pe net, ca sa va lamuriti ce si cum, atunci cred ca si singura stii ce vei facewinkingMult succes happy