|

Cum imi dau seama daca iubitul meu ma iubeste? Dupa ce criterii ar trebui sa merg? (fara romantism si din astea ca noi nu nuntem cenul laughing ). Funda

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Poi pur si simplu`Pune`l la incercare,, vezi daca te cauta daca tu te faci ca te superi.nu`i raaspunde la telefon.fa`l sa dispere, vezi daca incearca s t caute cu interes.fa` si tu fite si daca le suporta si se poarta frumos.e de bine.fa`l s nu mai plece undeva cu baietii, vezi daca ramane cu tine tot timpul.sau se preface ca se duce acasa si pleaca cu baietii. daca ramane cu tine.si renunta la iesiri.e perfect.vezi daca iti poarta de grija, daca te invata. daca e asa.e clar ca te iubeste si ca`i pasa de tine!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Dupa criteriile clasicismului (formula clasica de exprimare a iubirii), simbolismului (micile cadouri-simbol pe care ti le face), impresionismului (incearca sa te impresioneze de fiecare data), iluminismului (prefera sexul cu tine cu lumina aprinsa).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu inteleg tot ce ai scris
traducere se poate?laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Conteaza cata aentie iti acorda,cat de sincer este cu tine,cat comunicati,cum se comporta cu tine, daca renunta la unele lucruri pentru tine care nu sunt perfect normale. Dupa parerea mea, aceste criterii sunt fatale intr-o relatie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează