| loveme4ever_7535 a întrebat:

Cum iti dai seama ca esti indragostit? Ce simti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine se intampla asa :
Imi bate inima cu putere.
Sangele meu parca e la curse prin vene.
Tremur, am fluturasi in stomac.
Sunt fericita cand trebuie sa ne vedem.
Am tot felul de emotii.
Si cand sunt cu el, tremur si imi bate inima nebuneste de parca ar vrea sa iasa din pieptul meu si sa intre in al lui si e o adevarata nebunie, fiecare atingere ma face mai fericita. Si saruturile lui ma innebunesc.
Asta cand sunt indragostita :X, si chiar sunt.
Ah cand ma gandesc la el incep sa zambesc, sa imi bata inimioara cu putere, sa fiu fericita si chiar sa tremur. E ciudat dar e special.

9 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Fiori la inimioara, in piept, te topesti cand vorbesti cu el si simti ca esti in al 9-lea cer cand esti cu el:X

| Ecea a răspuns:

Mie mi se scoala, asa imi dau seama.

| stef87 a răspuns:

Iti vei da seama, nu trebuie sa-ti explice nimeni. Tot ce trebuie sa-ti explic cred ca e faptul ca vei simti ceva special fata de anumite persoane in mai multe randuri. De fiecare data vei crede ca e dragoste; poate e, poate nu, fiind doar atractie fizica, alteori doar admiratie din n motive, alteori doar pura intentie de a avea pe cineva langa tine. Tu stii ce vrei de la o ea cu adevarat, poate ca inca nici nu-ti dai seama ce vrei. Vei spune "cum, eu sa nu stiu?" O sa vezi, cu timpu te schimbi multwinking la fel si persoanele care le cunosti de 2 zile.

| TeIubesccc a răspuns:

Iti bate inima foarte taree cand se apropie de tinee sau cand te priveste day dreaming Peste tot unde te uiti il vezi doar pe el/ea, te gandesti numai la el/ea. Simti ca e cel/cea mai important/a din viata ta;; )

| HolyPotato a răspuns:

Incepi sa te gandesti tot mai mult la persoana respectiva;
Ii zaresti numele parca la tot pasul;
Ai "fluturasi" stomac atunci cand vorbesti cu el sau esti in preajma lui;
Iti doresti sa il vezi atunci cand nu e langa tine; etc. oricum, daca esti indragostita iti vei da seama imediat!winking

Răspuns utilizator avertizat
| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Tu nu stiu ce simti.dar eu simt asa.
Cand il vad.chiar nu mai e nimeni pe langa mine
cand m uit in agenda de la telefon si cand il zaresc.la fel
il visez...imi fac planuri cu el.simti ca e numai al tau si o sa il iubesti mereu
cand te vezi cu el.iti bate inima foarte tare
cand nu vine o zi la tine.inebunesti si plangi
simti.atractie.simti ca vrei sa ai grija de el
pui fericirea ta pe al 2lea loc.cand iubesti:-

| xellos a răspuns:

Sa iti zic la mine cum e cand o vad pe fata de care sunt indragostit:
Simt ca un gol in stomac, fiori la piept si inima, sangele care circula mult mai rapid.Cand o vad nu mai sunt atent la formele ei (sani si fund) ci la chipul ei, la chii ei minuntati, parul ei parul ei, gingasia.
Si atunci cand o vezi cu altcineva parca nu mai are niciun rost viata.

| RamonaRebecca a răspuns:

Si eu m.am intrebat asta de multe ori. Cand sunt acasa si imi fac planuri de a.i spune ca il plac, dar cand sunt fata-in-fata cu el, toate planurile sunt date peste cap, incep sa tremur, sa rosesc si sa transpir. Totul e atat de placut, dar nu pot sa nu ma panichez cand sunt langa el. Ma intreb intr.una ce gust au buzele lui, ce reactii am cand ma atinge, si parca imi vine sa las toate gandurile laoparte si sa il sarut. Dar nu pot. Nu imi e frica de iubire, imi este frica sa nu fiu respinsa. Niciodata nu o sa imi fie frica de iubire.

Întrebări similare