Dar cine te crezi man? Tu vrei ca fata sa se indragosteasca in secunda 2 de tine fara macar sa stie ce iti taie capul si sa ti-o ia in gura de la prima intalnire? Astia ca voi trageti in jos imaginea barbatului in fata femeilor si de aceea au ajuns atat de suspicioase si pline de neincredere.
Nu prea imi pasa daca unele femei sunt suspicioase si pline de neincredere. De asta exista diversitate, sa pot sa aleg ce doresc. Faci o greseala daca incerci sa convingi o astfel de femeie ca esti de incredere. Iti pierzi timpul aiurea, nu o vei convinge nimic. Iar daca te oferi saii demonstrezi chestii si sa o repari, se va folosi din plin de tine ca razbunare pentru ce i-au facut aia dinaintea ta, iar apoi iti va face probleme pentru ca i-ai demonstrat ca esti la dispozitia ei exclusiva. Nu ma astept sa mi-o ia in gura de la prima intalnire, dar nici n-am sa astept luni intregi. Cu cat asteptarea e mai lunga, cu atat sexul e mai praf. Iti dau un sfat, poti sa-l urmezi sau sa-l ignori, te priveste: nu mai incerca sa fi imaginea de barbat ideal pentru femei sau de dragul femeilor. Analizeaza bine viata ta si daca esti multumit de rezultat, fa ce ai facut si pana acum. Dar daca nu esti multumit, fa exact invers ce faci acum, exact reversul. Invata nepasarea.
Marius22222222222 întreabă: