| LobyCreW a întrebat:

Cum pot excita o fata de 13 anishori si eu am 13 cum pot sa o fac sa o simt bine vreau so excit la maximum fara genu: so saruti in vagin si chesti din astea vreau un raspuns clar unde e bine sa sarut si so excit sau unde so ating fundytsa pentru cel mai frumi rasp

Răspuns Câştigător
| pick1990 a răspuns:

In primul rand imi pari prea mic pentru asa ceva, dar o sa iti spun. Poti sa o mangai pe sani, sa o masturbezi tu...sa o saruti pe gat, pe sani, sa ii sufli incetisor in ureche.Sunt multe lucruri pe care poti sa le faci, dar trebuie sa stii ce ii place ei. numai cu timpul descoperiti.

16 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poftim?
La 13 ani?
Foarte cool!
Pa, pa.

| thereforyou a răspuns:

Suge-i degetele de la picioare.

| User a răspuns:

Perversule de clasa a 5-arolling on the floor

| TotEu1993 a răspuns:

Sall. Daca o pupi pe gat si dupa ureche o sa se excite.garantez asta.Bafta

| DeeDee a răspuns:

Aoleu, frate, la 13 ani? O sa se excite numai daca ii zambesti si te porti frumos cu ea - sa o tratezi cu respect si in general sa arati ca iti pasa. Daca vrei ceva fizic, sarut-o pe bune, daca e. Incet si tandrulaughing Oricum esti prea mic pentru ceva mai mult, si daca incerci, e posibil sa ai parte de o intalnire de gradul 3 cu tatal ei. Sa nu spui ca nu ti-am spus.

| LobyCreW explică:

Frate am dor 13 anihappy sa no masturbez eu... auzi. doamne

| LobyCreW explică:

Da si carei faza daca am 13 ani ce *** va deranjeaza pe voi? ne cunostem ne iubim. haideti ca vreau sa dau fundita pick1990 a raspuns. macar corect dar estu anpulea ati scris

| LobyCreW explică:

Intalnire de gradul 3laughing ah? mda. i-am spart odata botul lu tacso cu pumnalul ca m-a vazut ca am atinso la...whistling si app nu-s perverssmug de cls a 5-a is perversu din rahova cls a 6-a si nu-s mik:-W mai bine ca voi la 13 ani ma jucam domino si faceam puzzel

Răspuns utilizator avertizat
| Sconcsiş a răspuns:

Păi ai putea să înveţi să vorbeşti întâi

| -=AleCS=- a răspuns:

Generatie de retarzi
peste cati-va ani o sa fiti bunici la 30 de ani laughing
bai oameni. auzi oameni, copilee daca incepe de pe acum cu asa ceva pe la 20 si ceva de ani o sa ajungi impotent. Cauta pe net daca nu crezi.
la varsta voastra cum spuneau ceilalti, un sarut discret, te porti frumos. ii arati ca iti pasa, si sa o fie mai mult decat multumita

| joke a răspuns:

Te caci prea tare pe tine copile...

| adriana_9981 a răspuns:

Nu crezi ca sunteti prea mici pentru asa ceva?

| oana_4734 a răspuns:

Te lasa al 13 ani? cat de dezvoltata ee. ca sa poti fi atras de ea?

| Press2play a răspuns:

Stii c ii un pumnal ba laughing?