Sa o faci sa simta ca o iubesti, adevarat, ca aveti preocupari si o gandire comuna, ...in rest te descurca ea!
Da,ai nevoie de traducator si esti si rau intentionat.
Ca stau in Grecia ti-am spus-o(si banuiesc ca esti singura persoana de pe site care nu cunoaste lucrul asta) ca sa intelegi ca n-am cum sa urmaresc emisiuni romanesti, in special de asemnea natura.La varsta mea nu obisnuiesc sa folosesc site-uri si antene pe care le-ai folosi tu.
In al doilea rand, nu-mi amintesc cand am incercat sa par superioara cuiva ca sa incerci sa-mi bagi pe gat ceva ce nu am spus/facut.
Si-n al treilea rand, putina politete n-ar strica, nu stiu exact de unde ti-ai luat dreptul sa te tragi cu mine de sosete.
Acum, sigur intelegi.
Fara traducator.
Te plictisesti rau, asa e?
Hai, mai trage o cearta sa-ti inveselesti ziua, sa capete putin interes.
Dar sa stii ca ti-ai ales exact cea mai nepotrivita persoana pentru asta.Eu nu ma cert.
Cu nimeni.
Asa ca, pentru mine, discutia asta stupida se incheie aici.
Auzi, faptul ca tu in particular esti mare amator de cunilingus nu deranjeaza pe nimeni, dar sa incerci sa faci din asta o trasatura definitorie pentru persoana ta, mi se pare o chestie deplasata! Mi se pare de asemenea deplasata si promovarea acestei practici pe TPU unde intra foarte multi copii care abia acum "au facut ochi in viata" si care sint foarte receptivi la genul asta de "noutati".
Nu este nevoie de o asemenea incurajare si promovare aici, pentru ca fiecare atunci cind ajunge adult in toata firea, la un moment dat in viata poate testa, in functie de propria-i dispozitie si propriile-i convingeri, tot ce-i trece prin cap in materie de sex! Nimeni nu intra peste noi in dormitor sa ne restrictioneze sau dimpotriva sa ne oblige la ceva! Este timp pentru toate variatiunile, si cine doreste cu adevarat mai multe despre aceste subiecte, sint site-uri specializate in asa ceva, nu TPU-ul.
O mangai pe zona intima sau ii faci un masaj, o mangai usor pe locurile intime
Bagi mana la barzoi si incepi si gadili pana cand auzi ca scoate sunete ciudate
anonim_4396 întreabă: