| andrada_8960 a întrebat:

Cum sa fac un baiat sa ma placa? DAU FUNDA!
Am un baiat in clasa pe care il plac dintra 5a iar acum sunt intra 7a.
De la inceputul clasei 7a am observat ca se uita la mine des si vorbeste altfel cu mine.
Dar mai e o problema sa va explic:Eu stau in spatele lui in a-3a banca iar el in a2a si in fata lui sta o colega pe care a placut-o in a6a dar acum a marturisit ca nu o mai place DILEMA ESTE CA NU STIU DACA O PL PE EA SAU PE MN.va rog aju tatime dau FUNDA.

Răspuns Câştigător
| Jony123 a răspuns:

Trebuie sa il intrebi daca te place si daca da ii spui ca si tu si o sa fiti impreuna, daca tot amani si te rusinezi nu vei rezolva nimic, il vei pierde si o sa iti para rua dupa aia! Fi si tu mai sigura, nu ai nimic de pierdut, macar stii ca ai incercat!

Sper ca te-am ajutat! Funda? Plzz

5 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Flirteaza cu el si aflihappy

| UPT a răspuns:

Pai ai incercat sa-l intrebi direct daca te place sau nu? Nu e nimic de jenat in asta. Se intampla sa stai 4 ani in aceeasi clasa cu cineva si sa va placeti amandoi, si nimic sa nu se intample din cauza ca nici unul nu deschide gura. Fii infipta si fa primul pas.

| Elena_9049 a răspuns:

Andrada,fripturici ti-a raspuns bine,dar daca tu tot insisti voi incerca sa te ajut, incearca sa filtrezi si sa-i spui ceva frumos,gen fa-l pe prietenul lui, sau baiatul cu care se intelege el cel mai bine din clasa, fa-l sa creada ca iti place de el si sa creada si el asta

| fripturici a răspuns:

Mai bine te ocupi de capacitate si lasi probleme astea pentru liceuwinking

| andrada_8960 explică:

Vreau sa rectific ceva mai intai pentru 'UPT'.in primul rand El e baiatul si eu consider ca el trebuie sa faca primul pas nu eu si in al doile rand stau cu el in clasa de 2 ani si 9 luni aproape nu de 4.Rectificare pentru. "fripturici":in primul rand el nu o sa mearga cu mine la acelasi liceu asa ca nu pot rezolva problema atunci si in al doilea rand anul acesta media anuala o sa-mi iasa 9, 97.Asa ca, capacitatea nu cred ca este o problema.