| sokey a întrebat:

Cum se numeste sentimentul in care vrei sa te duci la o fata sa-i spui in fata ce ai de zis, iti faci curaj, pe internet nu-i poti spune si cand ajungi sa vorbesti cu ea uiti sa-i spui. Sau ti-e rusine. Si fata e mai mica cu 4 ani ca tine si crezi ca nu te intelege, iar cei din jur spun ca e prea mica dar tu tii parerea ta. Eu nu mai inteleg nimic, m-am saturat sa tot umblu dupa ea sa o invit in oras si sa evite sa raspunda. Raspunde cu "nu stiu" si a doua zi la fel si nu pot sa stai fara sa stii un raspuns "da sau nu". De o saptamana ma chinui sa vorbesc cu ea. Am 15 ani si ea 11 si nu am fost niciodata indragostit asa. Nu mai dorm de 2 saptamani nici nu pot manca mult dar imi este foame. Ma uit la pozele ei pe telefonul meu. Chiar e rau de tot. Scuzati-ma ca am vorbit la persoana a 3-a ma simt rau ca nu vorbeste cu mine. Pace. One Love.

Răspuns Câştigător
| Mαяуßăăღ a răspuns:

E mai rau daca stai asa. incearca sa fii deschis cu fata respectiva. Sa-i fi alaturi si poate, daca inca nu sinte ce simti si tu pentru ea. o sa inceapa sa tina la tine pana ajunge sa te iubeasca puppy dog eyes Nu e de glumit cu dragostea happy Cum spuneai. One Love love struck

| sokey explică (pentru Mαяуßăăღ):

Dar ma evita si greu dau de ea si nu stiu cum sa fac crying

6 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Sentiment de țânc cu gândul la păsă.

| sokey explică (pentru h3r):

Ok cum zici tu oh go on

| gнσѕт a răspuns:

Teama sau esti timid. dar sentimentul asta trebuie invinswinking

| Mαяуßăăღ a răspuns:

Daca te evita tu n-ai nici o vina. poate crede ca nu este pregatita pentru o relatie. thinking Sau iai lasat o impresie gresita.

| sokey explică (pentru Mαяуßăăღ):

Hm... Pai tot imi spune ca nu are nimic cu mine ca vrea sa vina in oras dar tot ma evita. Am impresia ca ma si minte cu anumite cazuri dar asta nu prea imi pasa momentan. O vreau pe ea! O sa imi modific planul cu totul si gata. Nu o sa-i mai spun totul in oras ca vad ca nu vine ii spun totul cand mergem la scoala si gata. One Love.