Buna!
Cand te sufoca, cu fel si fel de intrebari, gasind "nod in papura"- enspe motive-devenind nemultumit, un mofturos,
simtandu-se fara atentie,,, cu toate ca tu ii dai, el nu va putea vedea asta- pe moment, numai dupa ce va ramane fara tine,,, va realiza! tarziu, asa patesc multi. ...boala grea gelozia asta, of, mai, mai si iar mai...
Numai zic, ca telefonul ti-l va urmari mereu, intr-un cuvant,,, el trebuie sa stie tot ce se intampla cu pers. de langa el- nu zic c-a e rau a fi o pers. grijulie, dar fiecare are o limita- eh de limita asta e vb., de el forteaza - opunandu-se libertatii tale, atunci ai sa doresti sa-ti cauti chiar si-un altul...
P. S Toate astea tin de omul posesiv/gelos!
Bafta, si ai grija de tine, Jessy
Ohoo.
- nu te lasa sa iesi afara singura.
- daca cumva ii spui ca ai iesit in oras te va asalta cu 1001 de intrebari dintre care " unde esti? cu cine? cat stai? ce ai de gand sa faci? "
- nu te lasa sa vorbesti cu alti baieti.
- se va criza daca nu raspunzi la telefon
- nu`i convine sa mergi cu haine mai mulate sau mai "sexy" in locuri publice si/sau institutii
- nu`i convine cand primeste un raspuns de genu' " Sunt ocupata, nu pot vb acum? ", rasp lui va fi " Aha, bine Vad ca iti pasa
"
- daca cumva se da vreun baiat la "femeia" lui, el va fi in stare sa faca pe Bruce Lee si sa-l faca zob pe rival
Uuuuuh
Un baiat nu e niciodat gelos! doar pare gelos, pamantul e plin de fete si o stie si el prea bine!
Sunt diferite tipuri de baieti. uni gelosi, alti deloc!
Pune o prietena sa fie atenta la el in timp ce tu flirtezi(sau doar vorbesti) cu alt baiat, asa vei stii cum reactioneaza
Io una ador sa-i fac gelosi
Si stiu ca reusesc de foarte multe ori, mi s-a confirmat lucru` acesta
Pai prietenului meu i se pare ca mie imi place de alt baiat si se vede pe fata lui ca se uita intruna la mine si arata dezamagit
E gelos atunci când nu suporă să te vadă în preajma altui băiat, când eşti apropiată de cineva se vede pe faţa lui că face spume, se uită atent, şi aproape că nu îi mai pasă dacă este sau nu observat holbânduse. Inveteză tot felul de contexte pentru a te îndepărta de băieţii din jurul lui, sau îndepărtândui pe ei din preajma ta. Uneori e ironic, şi te batjocureşte, te tachinează spunându-ţi că "ţi-ai găsit şi tu iubit" sau "cine e prăpăditu' ăsta " zâmbind fals, vrând de fapt să ascundă faptul că este gelos. Cel mai mare semn este atunci când te priveşte nestingherit, când se uită cu ochi mari şi curioşi numai la tine. Uneori se preface indiferent, dar tu ştii mai bine
Mie îmi pl de un băiat, iar el când mă vede cu un fost coleg se iita cu niște ochi asa mari ), iar el când se intalneste cu fosta lui colega și îl ia de umăr sau altceva se uita la mine depărca ar stii ca îmi pl de el, și când se joacă cu o colegă se uita mai tottimpu la mine. oare ma place?
anonim_4396 întreabă: