anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca am o relatie de cinci ani dar mai tin la cineva din trecutul meu dar acea persoana nu e in tara dar imi spune mereu ca tine la mine ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Lyndsey a răspuns:

Buna!
Parerea mea este ca baiatul cu care esti intr-o relatie, chiar te merita. Voi sunteti impreuna de 5 ani?! Felicitari! Deci, gandeste-te, esti intr-o relatie cu respectivul, nu ai cum sa-l parasesti fara motiv. Ce o sa creada dupa? Ar fi chiar stupid. Pastreaza-l. :3
Din moment ce te-ai despartit de cel care nu este in tara, inseamna ca nu v-ati inteles. Nu mai acorda sanse celor care nu merita, celor care te-au tradat sau te-au suparat. Ii poti da sanse celui dinafara, cand nu mai esti intr-o relatie cu prezentul(Domane fereste!). Te pup. happy

4 răspunsuri:
| Alcyon a răspuns:

Sa nu dai vrabia din mana pe cioara de pe gard happy Tipul care nu e-n tara... sa fie sanatos. Iti place sa mananci ciorba reincalzita?

| Public22 a răspuns:

Sa tii de relatia pe care o ai acum.

| mona a răspuns:

Nu poti sa dai cu piciorul unei relatii care dureaza de 5 ani pentru unul care face parte din trecut si nici macar nu este in tara, e viata ta si faci cum vrei...

| Alexandru0007 a răspuns:

Ar trebui sa ii spui iubitului ca te-ai cam plictisit de el si mintea iti zboara aiurea la altcineva.